Dobré poledne, dnes je úterý 19.3.2024 svátek má Josef, zítra Světlana

Nejpopulárnější automyčka v Kladně? Purito v Kročehlavech

Otevřeli ji v červnu loňského roku a na konci prázdnin už většina řidičů o ní mluvila jen v superlativech. Její skvělá pověst se jí drží stále. Bezkontaktní automyčka Purito od vysoké kvality i šetrného mytí karosérií totiž neustupuje. Potvrdil nám to i jeden z provozovatelů Pavel Huml.

Popularitu jste si jistě nezískali pouze polohou myčky vedle supermarketu, nebo pěknou oranžovou barvou, která přitahuje zrak už na dálku…
Nabízíme k tomu vysokou kvalitu mytí a zajímavé zákaznické služby. Věrnostní karta VIP umožňuje jak bezhotovostní platby, tak zajímavé věrnostní slevy na mytí. Kartu můžete získat dvěma způsoby. Buď přímo u myčky v našem bistru Puritu nebo přes internet na našich webových stránkách purito.eu. Dobíjení karty je stejnou cestou – v Puritu či přes elektronické bankovnictví aplikací Monyx. 

Bezkontaktní mytí vozidel se neobejde také bez placení hotovostí na místě. Když právě nemám mince, jakou nejvyšší bankovku u vás lze použít?
Pět set korun, ovšem papírovou bankovkou mytí přímo nezaplatíte. Nejdříve ji rozměníte na mince v naší měničce, kterou najdete u mycích boxů. 

Stále je mnoho řidičů, kteří nevědí, jak myčku použít, nebo si nevěří. Co poradíte jim?
Určitě se byli podívat, jak myjí ostatní zákazníci, nebo se na to chystají. To je samozřejmě ten nejlepší první krok. Další může být třeba pomoc naší obsluhy, která je, jak jsem již zmínil, v bistru Purito. Velmi jednoduchý návod je na našich webových stránkách. A máme tři videa s návodem na youtube a webu.

Které z pravidel mytí v Puritu je podle vás základem kvalitní čistoty vozu?
Nejdůležitější je technika mytí. Myjte vždy od střechy vozidla dolů a proudem vody z trysky pohybujte horizontálně ze strany na stranu. Nikoli vertikálně nahoru dolů. Ze strany na stranu nejlépe využijete plochy tryskané vody. Pravidlo číslo dvě zní – kvalitní mytí nepořídíte za dvacet korun. Aby bylo mytí aspoň trochu vidět, zaplatíte minimálně padesát korun. 

Někdo se zpočátku obává, že z myčky odjede mokrý…
Pár kapek občas zasáhne i zákazníka. Ovšem to je tak procento případů. Pistoli s tryskou mírně nakloňte od sebe a mějte na mysli, odkud fouká vítr. Je to určitě lepší než mít špinavou bundu nebo kabát od špinavého vozidla.

Které další služby v Puritu mohu využít?
U některého ze čtyř stojanů s vysavačem si auto vyčistíte také zevnitř a v bistru Purito nabízíme, kromě jiného, velmi kvalitní kávu nebo bagety Panini. 

Když na myčce není po pracovní době obsluha, dovolám se někam o radu, případně o pomoc?
U boxů jsou viditelné informační tabule s dvěma telefonními čísly, na která se zákazník vždy dovolá. Stejně je to na webu a facebooku automyčky. Zákazníkům se vždy snažíme poradit, aby byli maximálně spokojeni, a z každého se stane po dvou třech umytí vozidla profesionál.

-red-

puritodomycky

Do myčky se pohodlně vejdou také dodávky

puritonez

Než zaplatíte, vyberte si...

puritopurito

Purito o zákazníky pečuje

puritovbistru

V bistru Purito vám nabídnou výbornou kávu i bagetu

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí

Do třetice všeho dobrého?
Kategorie: Anketa

Do třetice všeho dobrého?

Hokejoví Rytíři potřetí za sebou spadli extralize do baráže. 
V minulých ročnících se celkem suverénně zachránili.
Podaří se jim udržet extraligu i do třetice? Tipujte v naší anketě.

Anketa

Budou Rytíři na konci sezony extraligoví?

1930120800 [{"id":"612","title":"V\u00a0bar\u00e1\u017ei se zachr\u00e1n\u00ed","votes":"21","type":"x","order":"1","pct":60,"resources":[]},{"id":"613","title":"Spadnou do prvn\u00ed ligy","votes":"14","type":"x","order":"2","pct":40,"resources":[]}] ["#ff5b00","#4ac0f2","#b80028","#eef66c","#60bb22","#b96a9a","#62c2cc"] sbar 200 200 /component/communitypolls/?task=poll.vote MSG_ERROR_NO_SELECTION Please select either existing option or enter your own, however not both. MSG_THANK_YOU_NO_RESULTS COM_COMMUNITYPOLLS_LABEL_ANSWERS Hlasů ...