Dobré ráno, dnes je čtvrtek 18.4.2024 svátek má Valérie, zítra Rostislav

V Hostouni útočil cizinec vysavačem!

Dne 7. prosince se ve večerních hodinách jako nezvaný host objevil u obývané novostavby v obci Hostouň v ulici U Přehrady neznámý muž, který nejprve klepal na okna domu a poté prohodil kámen a květník francouzskými dveřmi obývacího pokoje.

Následně vstoupil do vnitřních prostor domu, kde setrval, ačkoliv zde byla přítomna majitelka domu. Muž si přisvojil vysavač, kterým udeřil přítomnou ženu a poté se pohyboval v prostoru garáže. Po opuštění domu fyzicky napadl souseda několika ranami do hlavy a poté po překonání plotu přes sousední zahradu utekl z místa pryč.

Přivolaná policejní hlídka po zjištění prvotních informací se vydala propátrávat přilehlé okolí. Podezřelý muž byl nalezen spící nedaleko volně přístupného pozemku. Policejním šetřením bylo zjištěno, že se jedná o jednatřicetiletého, cizího státního příslušníka, jehož dechová zkouška prokázala přítomnost alkoholu v dechu, neboť naměřená hodnota byla necelé 2 promile. Muž byl za své protiprávní jednání zadržen a eskortován do policejní cely. Vzniklá škoda byla vyčíslena na částku 20 000 Kč.

Kladenští kriminalisté nyní tento případ prošetřují jako podezření z trestných činů porušování domovní svobody a poškození cizí věci. 

-PČR-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí

Do třetice všeho dobrého?
Kategorie: Anketa

Do třetice všeho dobrého?

Hokejoví Rytíři potřetí za sebou spadli extralize do baráže. 
V minulých ročnících se celkem suverénně zachránili.
Podaří se jim udržet extraligu i do třetice? Tipujte v naší anketě.

Anketa

Budou Rytíři na konci sezony extraligoví?

458031375 [{"id":"612","title":"V\u00a0bar\u00e1\u017ei se zachr\u00e1n\u00ed","votes":"32","type":"x","order":"1","pct":54.24,"resources":[]},{"id":"613","title":"Spadnou do prvn\u00ed ligy","votes":"27","type":"x","order":"2","pct":45.76,"resources":[]}] ["#ff5b00","#4ac0f2","#b80028","#eef66c","#60bb22","#b96a9a","#62c2cc"] sbar 200 200 /component/communitypolls/?task=poll.vote MSG_ERROR_NO_SELECTION Please select either existing option or enter your own, however not both. MSG_THANK_YOU_NO_RESULTS COM_COMMUNITYPOLLS_LABEL_ANSWERS Hlasů ...