Krádež za bílého dne. Před šestou hodinou ranní dnes z areálu kladenské nemocnice zmizel veterán v majetku autoservisu Trojan.

Americká dodávka ze sedmdesátých let sloužila jako občerstvení na čtyřech kolech. Nejen v Kladně se po téměř roce provozu stala známou jak pro svou barvu, tak výtečnými domácími produkty rodiny Trojanovy. V tuhle chvíli se z něj ovšem těší neznámý zloděj. Není vyloučené ani podezření na uprchlého pacienta. 
Ten zhruba před šestou hodinou ráno do něj násilím vnikl, dokázal ho zkušeně nastartovat a poté prorazil závoru. První svědci, kteří se na výzvu Štěpána Trojana ozvali, viděli muže tankovat ve Smečně a odpoledne měl projet Nižborem. Tam se stopa zatím ztrácí. Nárazem poškozený veterán má podle znalců trhu cenu jen v celku, nikoli na díly. 
Policisté, kteří případ vyšetřují, prý postrádají hlášení kladenské nemocnice o zničené závoře. Kamery v areálu nikoho konkrétního nezachytily. Někteří svědci si měli vzpomenout, že závora rozbitá byla, ale někdo místo ní během chvilky namontoval jinou... Pokud vůz spatříte, kontaktujte policii nebo přímo majitele Štěpána Trojana na telefonním čísle 739 519 939. 

-red-