Dobré odpoledne, dnes je úterý 16.4.2024 svátek má Irena, zítra Rudolf

Kladenský exmilenec, simulant a agresor v jednom

V neděli v noci strážníci vyjížděli na žádost policie do ulice Benešovská. Devětadvacetiletý muž zde házel kamení do jednoho z oken domu.

Po příjezdu hlídky na místo jí kontaktovala oznamovatelka. Ta sdělila, že jí bývalý přítel neustále obtěžuje a nechce pochopit, že se s ním rozchází. Strážníci muže poučili a z místa vykázali. Ten, když si všiml, že hlídka odjíždí, se opět vrátil k domu. Strážníci jeho jednání zaregistrovali a jeli zpět. Na to muž reagoval rychlým odchodem, při čemž zakopl o obrubník a upadl. Začal si stěžovat na bolest kolene. Proto byl na místo přivolán lékař.

Ještě než přijela sanitka, vše si rozmyslel a požadoval na místo přivolání Policie České republiky s tím, že chce podat trestní oznámení na strážníky, protože upadl kvůli nim. Hlídka mu vyhověla, odvolala lékaře a přivolala policisty. Muž neustále strážníkům nadával a poté jednoho z nich napadl i fyzicky. Strážníci muži za pomoci donucovacích prostředků zabránili v dalším napadání a nasadili mu pouta. Policie případ šetří jako podezření z násilí na úřední osobu.  Za tento přečin muži hrozí až čtyři roky odnětí svobody. 

- red -

Foto: MP Kladno


Počasí Kladno

Předpověď počasí

Do třetice všeho dobrého?
Kategorie: Anketa

Do třetice všeho dobrého?

Hokejoví Rytíři potřetí za sebou spadli extralize do baráže. 
V minulých ročnících se celkem suverénně zachránili.
Podaří se jim udržet extraligu i do třetice? Tipujte v naší anketě.

Anketa

Budou Rytíři na konci sezony extraligoví?

167756400 [{"id":"612","title":"V\u00a0bar\u00e1\u017ei se zachr\u00e1n\u00ed","votes":"32","type":"x","order":"1","pct":55.17,"resources":[]},{"id":"613","title":"Spadnou do prvn\u00ed ligy","votes":"26","type":"x","order":"2","pct":44.83,"resources":[]}] ["#ff5b00","#4ac0f2","#b80028","#eef66c","#60bb22","#b96a9a","#62c2cc"] sbar 200 200 /component/communitypolls/?task=poll.vote MSG_ERROR_NO_SELECTION Please select either existing option or enter your own, however not both. MSG_THANK_YOU_NO_RESULTS COM_COMMUNITYPOLLS_LABEL_ANSWERS Hlasů ...