Dobré dopoledne, dnes je úterý 16.4.2024 svátek má Irena, zítra Rudolf

Hrubián se pustil do mladé ženy, skončil v cele

Na policejní služebnu v Kladně bylo dne 8. února oznámeno slovní vyhrožování a nevlídné zacházení muže, kterého se dopustil vůči ženě na veřejném prostranství v Kladně.

V ulici Jaroslava Merhauta nejprve muž začal slovně vyhrožovat ublížením na zdraví dvaadvacetileté ženě z Kladna velmi hlasitým způsobem. Následně do ženy silně strčil až vpadla přes otevřená vrátka na dvorek domku, kde má své bydliště. Agresor vstoupil za poškozenou na její pozemek, velmi nevybíravým způsobem s ženou manipuloval a po jeho fyzickém útoku došlo k uhození ženy do hlavy. Jakmile se poškozená vytrhla útočníkovi ze sevření, utekla směrem k domu za mužova křiku s výhrůžkami. Vzhledem k tomu, že poškozená měla důvodnou obavu o svůj život a zdraví, celý případ oznámila na policejní služebnu.

Na základě oznámení byli na místo činu vysláni policisté oddělení hlídkové služby. Po provedení prvotního šetření policisté poté vypátrali podezřelého pachatele v Nezamyslově ulici, kde byl zadržen a eskortován do policejní cely. 

Kriminalisté nyní tento případ vedou ve zkráceném přípravném řízení a muži sdělili podezření z trestných činů nebezpečné vyhrožování a porušování domovní svobody. Za své protiprávní jednání nyní hrozí podezřelému pachateli maximální trest odnětí svobody ve výši tři roky. 

- red -

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí

Do třetice všeho dobrého?
Kategorie: Anketa

Do třetice všeho dobrého?

Hokejoví Rytíři potřetí za sebou spadli extralize do baráže. 
V minulých ročnících se celkem suverénně zachránili.
Podaří se jim udržet extraligu i do třetice? Tipujte v naší anketě.

Anketa

Budou Rytíři na konci sezony extraligoví?

723300504 [{"id":"612","title":"V\u00a0bar\u00e1\u017ei se zachr\u00e1n\u00ed","votes":"32","type":"x","order":"1","pct":55.17,"resources":[]},{"id":"613","title":"Spadnou do prvn\u00ed ligy","votes":"26","type":"x","order":"2","pct":44.83,"resources":[]}] ["#ff5b00","#4ac0f2","#b80028","#eef66c","#60bb22","#b96a9a","#62c2cc"] sbar 200 200 /component/communitypolls/?task=poll.vote MSG_ERROR_NO_SELECTION Please select either existing option or enter your own, however not both. MSG_THANK_YOU_NO_RESULTS COM_COMMUNITYPOLLS_LABEL_ANSWERS Hlasů ...