Dobré ráno, dnes je pátek 29.3.2024 svátek má Taťána, zítra Arnošt

Kladenská doručovatelka přepadena, policie hledá pachatele

Kladenští kriminalisté od dopoledních hodin včerejšího dne prošetřují případ loupežného přepadení, který se stal v Kladně.

Ve čtvrtek 4. října v 8.45 hodin v bytovém domě v ulici U Výtopny v Kladně dosud neznámý pachatel přepadl poštovní doručovatelku ve společných prostorách u schránek, které odcizil poštovní tašku a z místa činu utekl.  V odcizené tašce s přihrádkami se nacházely obyčejné listovní zásilky a finanční hotovost. Na základě oznámení tohoto skutku vyjely okamžitě policejní hlídky propátrávat přilehlé kladenské ulice a okolí. Vzhledem k časové prodlevě od oznámení se nepodařilo pachatele dopadnout.

Kladenští policisté vyzývají občany, pokud spatřili ve čtvrtek 4. října od 8.45 do 9.00 hodin muže v černém oděvu s černou taškou pohybujícího se v ulici U Výtopny směrem v ulici K Tržnici nebo v části Kladno Kročehlavy, aby poskytli ihned informace o jeho pohybu na bezplatnou linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu a svými poznatky dopomohli při dopadení pachatele tohoto trestného činu.

Pachatel byl štíhlé postavy a tmavší pleti, ve věku kolem 30 let. Oblečen byl kompletně do černé barvy včetně kšiltovky, která mu zakrývala obličej. Zloděj si na útěku odnesl černou poštovní  tašku s přihrádkami na listovní zásilky.

Kladenští kriminalisté nyní tento případ prošetřují jako podezření z trestného činu loupeže a po pachateli intenzivně pátrají. Dále pátrají i po odcizené poštovní tašce s listovními zásilkami a vyzývají občany, pokud by tuto brašnu někdo nalezl pohozenou nebo si uvědomil, že ji zahlédl odloženou v některých místech Kladna, aby podali informace na policejní služebnu nebo na linku 158.   

PČR

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí

Do třetice všeho dobrého?
Kategorie: Anketa

Do třetice všeho dobrého?

Hokejoví Rytíři potřetí za sebou spadli extralize do baráže. 
V minulých ročnících se celkem suverénně zachránili.
Podaří se jim udržet extraligu i do třetice? Tipujte v naší anketě.

Anketa

Budou Rytíři na konci sezony extraligoví?

1382822112 [{"id":"612","title":"V\u00a0bar\u00e1\u017ei se zachr\u00e1n\u00ed","votes":"25","type":"x","order":"1","pct":55.56,"resources":[]},{"id":"613","title":"Spadnou do prvn\u00ed ligy","votes":"20","type":"x","order":"2","pct":44.44,"resources":[]}] ["#ff5b00","#4ac0f2","#b80028","#eef66c","#60bb22","#b96a9a","#62c2cc"] sbar 200 200 /component/communitypolls/?task=poll.vote MSG_ERROR_NO_SELECTION Please select either existing option or enter your own, however not both. MSG_THANK_YOU_NO_RESULTS COM_COMMUNITYPOLLS_LABEL_ANSWERS Hlasů ...