Dobré odpoledne, dnes je pátek 29.3.2024 svátek má Taťána, zítra Arnošt

V kladenské podzemní garáži létaly nadávky a pěsti

V odpoledních hodinách dne 3. listopadu byli vysláni policisté hlídkové služby do podzemních garáží obchodního domu v Kladně v ulici Petra Bezruče, kde mělo dojít mezi osobami ke slovní rozepři a následně k fyzickému napadení.

Po příjezdu na místo policejní hlídka hlídka zjistila, že jednapadesátiletá žena v garážích parkovala a ponechala zde nastartované vozidlo, ve kterém seděla. Následně k jejímu vozidlu přistoupil neznámý muž, který jí sdělil, že v prostorách podzemních garáží nesmí být vozidlo nastartované. Řidička se mu snažila vysvětlit, že vozidlo má poruchu startování a nemůže ho vypnout. Dále uvedla, že během chvilky dojde dcera a hned po jejím příchodu z místa odjede. Muž odpověď neakceptoval a sdělil, že zavolá na linku 158 pro policejní hlídku. V daném okamžiku se již k vozidlu vracela i dcera. Při vyjíždění z parkovacího místa údajně přiběhl tento muž a úderem do kufru poškodil vozidlo. Na místě došlo k slovní rozepři a údajně k vulgárnímu napadení ze strany sedmadvacetilé ženy vůči muži. Následkem tohoto slovního útoku muž jednou ranou napadl ženu a utekl. 

Policejní hlídka ho poté na eskalátorech obchodního domu dohnala a vyzvala k podání vysvětlení k tomuto případu. Policejním šetřením bylo zjištěno, že podezelým je šestapadesátiletý muž z Kladna. 

V současné době policisté obvodního oddělení Kladno případ prošetřují a muž je podezřelý z přestupku proti občanskému soužití a majetku. Dále v tomto případě z přestupku občanského soužití je podezřelá i sedmadvacetiletá žena. Policisté po provedení dalších úkonů tento případ postoupí ke správnímu orgánu MM Kladna.

PČR

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí

Do třetice všeho dobrého?
Kategorie: Anketa

Do třetice všeho dobrého?

Hokejoví Rytíři potřetí za sebou spadli extralize do baráže. 
V minulých ročnících se celkem suverénně zachránili.
Podaří se jim udržet extraligu i do třetice? Tipujte v naší anketě.

Anketa

Budou Rytíři na konci sezony extraligoví?

1672117140 [{"id":"612","title":"V\u00a0bar\u00e1\u017ei se zachr\u00e1n\u00ed","votes":"25","type":"x","order":"1","pct":55.56,"resources":[]},{"id":"613","title":"Spadnou do prvn\u00ed ligy","votes":"20","type":"x","order":"2","pct":44.44,"resources":[]}] ["#ff5b00","#4ac0f2","#b80028","#eef66c","#60bb22","#b96a9a","#62c2cc"] sbar 200 200 /component/communitypolls/?task=poll.vote MSG_ERROR_NO_SELECTION Please select either existing option or enter your own, however not both. MSG_THANK_YOU_NO_RESULTS COM_COMMUNITYPOLLS_LABEL_ANSWERS Hlasů ...