Příjemnou noc, dnes je pátek 29.3.2024 svátek má Taťána, zítra Arnošt

V kladenském obchoďáku kradlo čtyřleté dítě...

V úterý 26. února, po dvacáté hodině, byli policisté oddělení hlídkové služby vysláni do obchodního domu v Italské ulici v Kladně, kde došlo  k zadržení pachatele při krádeži zboží.

Po příjezdu na místo policejní hlídka získala k danému případu poznatky od pracovníka ostrahy, který uvedl, že při sledování kamerového záznamu zahlédli s kolegou dvě ženy s malým dítětem. Ty se pohybovaly po obchodě v prostoru mezi regály s drogistickým zbožím. Následně dítě přišlo k regálu, odkud vzalo zboží a vložilo si ho do kapsy. Celý tento proces sledovala starší doprovázející žena, která dítě plácla přes ruku, ale zboží mu v kapse ponechala a odešly směrem k pokladnám. Po chvilce se dítě vrátilo zpět k regálům s kosmetickým zbožím, kde opět sebralo kosmetiku a ukrylo ji do kapsy. Tentokrát se dítě tohoto jednání dopustilo pod dohledem druhé doprovázející ženy. Poté prošla tříčlenná skupinka pokladní zónou, aniž by zboží uložené v kapse dítěte uhradily. V úseku za pokladnami byly obě ženy doprovázející dítě zastaveny ostrahou prodejny. Po vyzvání pracovníka ostrahy ho následovaly do kanceláře, kde počkaly na příjezd přivolané policejní hlídky.

Na základě policejního šetření bylo zjištěno, že čtyřleté dítě v prodejně odcizilo kosmetiku v hodnotě cca 220 Kč, kterou v kanceláři vyndalo z kapsy a nepoškozené zboží bylo vráceno zpět do prodeje. Jednalo se o dvě korektury a dvě tužky na oči. Dalším šetřením bylo zjištěno, že podezřelé jsou dvě ženy z Kladna ve věku pětapadesát a osmnáct let, které odcizené věci dítěti neodebraly a nevrátily zpět do regálu, ale ani je neuhradily, ačkoliv obě věděly, že dítě si do kapsy kosmetické zboží vložilo.   

Policisté obvodního oddělení Kladno Kročehlavy nyní tento případ prošetřují jako přestupek proti majetku, z kterého jsou podezřelé obě ženy. 

-PČR-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí

Do třetice všeho dobrého?
Kategorie: Anketa

Do třetice všeho dobrého?

Hokejoví Rytíři potřetí za sebou spadli extralize do baráže. 
V minulých ročnících se celkem suverénně zachránili.
Podaří se jim udržet extraligu i do třetice? Tipujte v naší anketě.

Anketa

Budou Rytíři na konci sezony extraligoví?

205821026 [{"id":"612","title":"V\u00a0bar\u00e1\u017ei se zachr\u00e1n\u00ed","votes":"25","type":"x","order":"1","pct":55.56,"resources":[]},{"id":"613","title":"Spadnou do prvn\u00ed ligy","votes":"20","type":"x","order":"2","pct":44.44,"resources":[]}] ["#ff5b00","#4ac0f2","#b80028","#eef66c","#60bb22","#b96a9a","#62c2cc"] sbar 200 200 /component/communitypolls/?task=poll.vote MSG_ERROR_NO_SELECTION Please select either existing option or enter your own, however not both. MSG_THANK_YOU_NO_RESULTS COM_COMMUNITYPOLLS_LABEL_ANSWERS Hlasů ...