Dobrý večer, dnes je úterý 16.4.2024 svátek má Irena, zítra Rudolf

Hulákajícího agresora nezastavil ani slzotvorný sprej

Na linku 158 bylo oznámeno poškození dvou zpětných zrcátek u služebního vozidla v Kladně v ulici Váňova. Ovšem událost byla mnohem dramatičtější...

V dopoledních hodinách byli na základě oznámení poškozeného muže vysláni do ulice Váňova policisté oddělení hlídkové služby k provedení prvotního šetření, neboť se zde měl nacházet muž, který poškodil oznamovateli dvě zpětná zrcátka u firemního vozidla. Policejní hlídka dle popisu pátrala po podezřelém muži a v ulici Žižkova spatřila hlídku městských strážníků, hovořící s mužem, který odpovídal popisu agresora.

Na základě získaných poznatků a dalším policejním šetřením policisté zjistili, že při procházení Váňovou ulicí se čtyřiačtyřicetiletý muž z Kladna za doprovodu starší ženy a dvou malých dětí choval velmi nevhodně svým hlučným a vulgárním vystupováním. Jednačtyřicetiletý muž zde vykládal zboží a toto nevybíravé jednání procházejícího muže slovně připomínkoval. Poté došlo mezi muži k slovní výměně, po které neustále pokřikující muž s rodinou odcházel pryč a řidič se věnoval vykládce zboží. Během několika minut se však muž za stálého pokřikování a poznámek začal vracet zpět k vozidlu. V daném okamžiku řidič z obavy o své zdraví a majetek sáhl do vozidla pro slzotvorný sprej, na který údajně přibližujícího se muže upozornil. Vzhledem k tomu, že muž od svého jednání neupustil, řidič tento slzotvorný sprej proti němu použil a zamknul se v autě.  

Agresivní muž začal poškozovat zpětné zrcátko u řidiče, poté se několika údery snažil rozbít boční okénko a následně se zavěsil na zpětné zrcátko u spolujezdce, čímž ho poškodil. Jednačtyřicetiletému muži se podařilo z místa incidentu ujet do ulice Žižkova, kde spatřil hlídku městských strážníků a kam přijela i vyslaná policejní prvosledová hlídka.

Policisté hlídkové služby poté podezřelého muže předali kolegům z obvodního oddělení Kladno, kteří muže vyzvali k podání vysvětlení na policejní služebně. Policisté nyní případ prošetřují a čtyřiačtyřicetiletý muž je podezřelý z trestného činu poškození cizí věci. Vzniklá škoda byla předběžně vyčíslena na částku 14 000 Kč.

-PČR-

  

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí

Do třetice všeho dobrého?
Kategorie: Anketa

Do třetice všeho dobrého?

Hokejoví Rytíři potřetí za sebou spadli extralize do baráže. 
V minulých ročnících se celkem suverénně zachránili.
Podaří se jim udržet extraligu i do třetice? Tipujte v naší anketě.

Anketa

Budou Rytíři na konci sezony extraligoví?

1292686992 [{"id":"612","title":"V\u00a0bar\u00e1\u017ei se zachr\u00e1n\u00ed","votes":"32","type":"x","order":"1","pct":55.17,"resources":[]},{"id":"613","title":"Spadnou do prvn\u00ed ligy","votes":"26","type":"x","order":"2","pct":44.83,"resources":[]}] ["#ff5b00","#4ac0f2","#b80028","#eef66c","#60bb22","#b96a9a","#62c2cc"] sbar 200 200 /component/communitypolls/?task=poll.vote MSG_ERROR_NO_SELECTION Please select either existing option or enter your own, however not both. MSG_THANK_YOU_NO_RESULTS COM_COMMUNITYPOLLS_LABEL_ANSWERS Hlasů ...