Dobré odpoledne, dnes je pátek 19.4.2024 svátek má Rostislav, zítra Marcela

Kladenští Halo of The Sun dobyli Lucernu

Kladenská metalová kapela Halo of The Sun vyhrála soutěž Škola Rocku, která se konala v pražském Lucerna Music Baru.

Škola Rocku je specifický hudební projekt určený k podpoře mladých skupin. Ty dostanou v legendárním Lucerna Music Baru možnost zahrát si na stejném pódiu jako již zavedené a věhlasné kapely. Každý rok se do soutěže dostanou čtyři mladé kapely vybrané z různých veřejných vystoupení "castingů". O výběru rozhodují zástupci Školy Rocku a diváci.

"Řekli jsme si, že už naživo hrajeme tak, že jsme se sebou spokojeni. To byl důvod, proč jsme se poprvé do nějaké soutěže přihlásili. A díky ní jsme se dostali na tak magické místo, jako je Lucerna Music Bar. Splněný sen? Možná. Koncert v Lucerně jsme si šli spíše užít, než ho vyhrát. O to větší radost jsme z prvního místa měli. Díky tomu si budeme moct zahrát příští rok na Votvíráku, jednom z největších českých hudebních festivalů. Další součástí výhry jsou rozhovory v časopisech Rock & Pop a v HelpMusic. V rámci Rock & Pop také vyhráváme recenzi na album, které zatím nemáme. V minulosti jsme vydávali pouze singly, ale plánujeme něco většího," uvedl pro Vaše Kladno člen Halo of The Sun Honza Blumenstein.

-red- 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí

Do třetice všeho dobrého?
Kategorie: Anketa

Do třetice všeho dobrého?

Hokejoví Rytíři potřetí za sebou spadli extralize do baráže. 
V minulých ročnících se celkem suverénně zachránili.
Podaří se jim udržet extraligu i do třetice? Tipujte v naší anketě.

Anketa

Budou Rytíři na konci sezony extraligoví?

961576104 [{"id":"612","title":"V\u00a0bar\u00e1\u017ei se zachr\u00e1n\u00ed","votes":"33","type":"x","order":"1","pct":55,"resources":[]},{"id":"613","title":"Spadnou do prvn\u00ed ligy","votes":"27","type":"x","order":"2","pct":45,"resources":[]}] ["#ff5b00","#4ac0f2","#b80028","#eef66c","#60bb22","#b96a9a","#62c2cc"] sbar 200 200 /component/communitypolls/?task=poll.vote MSG_ERROR_NO_SELECTION Please select either existing option or enter your own, however not both. MSG_THANK_YOU_NO_RESULTS COM_COMMUNITYPOLLS_LABEL_ANSWERS Hlasů ...