Příjemnou noc, dnes je čtvrtek 18.4.2024 svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mládek u Čužáka vyvrátil fámu o sobě

Dubnový Decentní večer opět potvrdil, že Lubomír „Čužák“ Rys kulturu dělat umí. Nejenže zazpíval svou novou písničku, ale jeho hosté publikum bavili humorem i pěknou muzikou. A kladenské publikum se dozvědělo, jak je to s tím Mládkovým rozvodem.

Bulvár plnily nedávno zaručené zvěsti, že populární „Jožin“ Ivan Mládek dal své letité manželce sbohem a se svojí kolegyní i manažerkou v jednom „Libunou“ Libuší Roubychovou má dvě děti a od rodiny utekl právě k ní. 

„Než začneme hrát, uvedu na pravou míru fámu, že jsem se rozvedl a žiju s Libunou. Není to pravda a Štěpánko, neboj, pořád jsme s tvojí kamarádkou manželé,“ smál se Mládek z pódia. Štěpánka je manželka „Čužáka“ Ryse a paní Mládkové spolužačka z průmyslovky. „Libuna“ sama jeho slova před jednou ze svých scének potvrdila (viz naše video).

„Čužák“ dal tentokrát vyniknout také kladenskému mládí, když na scéně představil studentské duo Radim Linc a Jan Hadrava, kteří předvedli svou verzi Sněhurky (Vaše Kladno je objevilo na Sosíkovi, kulturní akci průmyslovky v „Účku“, pozn. red.). „Mně se to moc líbilo a kluci sklidili ohromný úspěch,“ dodal Luba Rys, kterému v závěru večera přijel zazpívat jeho věrný přítel Bohuš Matuš.

A na závěr jeden vtípek z proběhlého večera: Víte, jaké je ústřední motto romské olympiády? Není důležité zvítězit, ale vrátit nářadí...

Jan Murárik

mladekivan

Ivan právě publiku sděluje, že s Libunou (za ním) nic nemá

mladeksnehurka

Sněhurka v podání Honzy a Radima byla vynikající

mladekbohus

Bohuš Matuš má Čužáka rád

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí

Do třetice všeho dobrého?
Kategorie: Anketa

Do třetice všeho dobrého?

Hokejoví Rytíři potřetí za sebou spadli extralize do baráže. 
V minulých ročnících se celkem suverénně zachránili.
Podaří se jim udržet extraligu i do třetice? Tipujte v naší anketě.

Anketa

Budou Rytíři na konci sezony extraligoví?

1672086921 [{"id":"612","title":"V\u00a0bar\u00e1\u017ei se zachr\u00e1n\u00ed","votes":"32","type":"x","order":"1","pct":54.24,"resources":[]},{"id":"613","title":"Spadnou do prvn\u00ed ligy","votes":"27","type":"x","order":"2","pct":45.76,"resources":[]}] ["#ff5b00","#4ac0f2","#b80028","#eef66c","#60bb22","#b96a9a","#62c2cc"] sbar 200 200 /component/communitypolls/?task=poll.vote MSG_ERROR_NO_SELECTION Please select either existing option or enter your own, however not both. MSG_THANK_YOU_NO_RESULTS COM_COMMUNITYPOLLS_LABEL_ANSWERS Hlasů ...