Dobré odpoledne, dnes je sobota 20.4.2024 svátek má Marcela, zítra Alexandra

V Hutníku pokračuje slušná návštěvnost

Dvě sezony je podle Pavla Volfa, provozovatele kina Hutník, zájem o filmy v Kladně velmi slušný. Potvrdilo to právě uplynulé léto, ale slibný je i současný filmový podzim.  

"Jsem mile překvapený, že i přes velká vedra návštěvnost filmů v létě dopadla nad očekávání. Slibujeme všem našim divákům, že na klimatizaci začneme pracovat okamžitě, jen co na ni seženeme dotaci. Dostavujeme vedle malý sál, kde jsme klimatizaci jako firma koupili ze svého," říká Pavel Volf. 

Ten byl nejvíce spokojený s návštěvností dětského snímku Hotel Transylvánie 3, komedie Po čem muži touží, která je stále v programu kina či filmového muzikálu Mamma Mie! here We Go Again (dohromady téměř šest tisíc prodaných vstupenek). Hotel Transylvánie 3 se v Hutníku usadil na čele žebříčku také mezi 3D filmy. 

"V současné době odhaduji dobrou návštěvnost u snímků Mars a První člověk. Těším se na Bohemian Rhapsody. V blízké době jdou do kin české pohádky i detektivka Ten, kdo tě miloval podle Marie Poledňákové," dodává Volf.

Kromě zmíněných snímků se do konce roku diváci mohou těšit například na animovaného Spider - Mana (prosinec), Robin Hood (listopad), na kterém by měl mít svůj podpis kladenský kaskadér Leoš Stránský, ponorkový Útok z hlubin (listopad), skvělé drama Dívka (listopad), či nová Fantastická zvířata (listopad).

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí

Do třetice všeho dobrého?
Kategorie: Anketa

Do třetice všeho dobrého?

Hokejoví Rytíři potřetí za sebou spadli extralize do baráže. 
V minulých ročnících se celkem suverénně zachránili.
Podaří se jim udržet extraligu i do třetice? Tipujte v naší anketě.

Anketa

Budou Rytíři na konci sezony extraligoví?

1517716647 [{"id":"612","title":"V\u00a0bar\u00e1\u017ei se zachr\u00e1n\u00ed","votes":"34","type":"x","order":"1","pct":55.74,"resources":[]},{"id":"613","title":"Spadnou do prvn\u00ed ligy","votes":"27","type":"x","order":"2","pct":44.26,"resources":[]}] ["#ff5b00","#4ac0f2","#b80028","#eef66c","#60bb22","#b96a9a","#62c2cc"] sbar 200 200 /component/communitypolls/?task=poll.vote MSG_ERROR_NO_SELECTION Please select either existing option or enter your own, however not both. MSG_THANK_YOU_NO_RESULTS COM_COMMUNITYPOLLS_LABEL_ANSWERS Hlasů ...