Dobré poledne, dnes je čtvrtek 25.4.2024 svátek má Marek, zítra Oto

Skupina Queen v Hutníku nekončí. Dohoní ji Ženy v běhu?

Kino Hutník připravilo pro diváky na tuto sobotu exkluzivní program. Ve dvou promítacích časech uvede předpremiéru prvního velkého hitu roku 2019, českou komedii Ženy v běhu. 

Pro milovníky skupiny Queen stále kino promítá a promítat hned tak nepřestane nejúspěšnější snímek posledních dvaceti let Bohemian Rhapsody. Ten pomalu, ale jistě zastiňuje jiný fenomén v návštěvnosti, film z devadesátých let Titanik. 

„S bratrem jsme kino Hutník začali provozovat po premiéře Titaniku, takže jeho rekordní návštěvnost se v Kladně naplno nepromítla. Ovšem Bohemian Rhapsody plní Hutník od loňského listopadu až neuvěřitelně takřka každé představení. Úspěch mají i vložená úterní promítání pro seniory. Namátkou hned za Bohemian se v Kladně drží v počtu diváků například Padesát odstínů šedi nebo česká komedie Teorie tygra,“ říká Pavel Volf.

V návštěvnosti kina v uplynulém roce se za suverénem Bohemian Rhapsody zařadily snímky Po čem muži touží, Padesát odstínů svobody, Čertoviny, Hotel Transylvánie 3 či Tátova volha. „Výbornou návštěvnost měla také nová česká pohádka Čertí brko, ovšem ta šla na Vánoce, takže nemohla promluvit do prvních pěti u nás nejvíce navštěvovaných filmů. I tak je její deváté místo v celkovém pořadí pozoruhodné. Ještě ji do programu zařadíme. Chodilo na ni totiž i dost dospělých, tudíž o zájem nemáme obavy,“ dodává Volf. 

Za největšího favorita zimy a možná i prvního pololetí letošního roku lze považovat českou komedii Ženy v běhu. „Získali jsme práva na promítání předpremiéry. Tuto sobotu proto Ženy v běhu promítneme dvakrát. Oficiální premiéra je poté ve čtvrtek,“ upozorňuje Pavel Volf. 

Z dalších chystaných premiér v příštích týdnech by diváci neměli opomenout snímky Léto s gentlemanem, Na střeše, Marie, královna skotská, Jak vycvičit draka 3, Colette: Příběh vášně, Vítejte v Marwenu, LOVEní, Úhoři mají nabito či Všichni to vědí.

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí

Těšíte se na Dny města?
Kategorie: Anketa

Těšíte se na Dny města?

Největší slavnost města Kladna má už narýsovaný plán programu. Opět nás na Sletišti pobaví z pódia zajímaví hudební interpreti. Na posledních Dnech prošly od pátku do neděle bránou sportovního areálu desítky tisíc lidí. Zopakuje se zájem návštěvníků také letos? Těšíte se?

Anketa

Zajímají vás Dny města?

2058744797 [{"id":"614","title":"Nenech\u00e1m si je uj\u00edt","votes":"0","type":"x","order":"1","pct":0,"resources":[]},{"id":"615","title":"Jeden den p\u016fjdu ur\u010dit\u011b","votes":"1","type":"x","order":"2","pct":20,"resources":[]},{"id":"616","title":"Mo\u017en\u00e1 se p\u0159ijdu pod\u00edvat","votes":"1","type":"x","order":"3","pct":20,"resources":[]},{"id":"617","title":"Ur\u010dit\u011b na n\u011b nep\u016fjdu","votes":"3","type":"x","order":"4","pct":60,"resources":[]}] ["#ff5b00","#4ac0f2","#b80028","#eef66c","#60bb22","#b96a9a","#62c2cc"] sbar 200 200 /component/communitypolls/?task=poll.vote MSG_ERROR_NO_SELECTION Please select either existing option or enter your own, however not both. MSG_THANK_YOU_NO_RESULTS COM_COMMUNITYPOLLS_LABEL_ANSWERS Hlasů ...