Dobré odpoledne, dnes je čtvrtek 28.3.2024 svátek má Soňa, zítra Taťána

"Čužák" je tu znovu s knihou. Večírek bude v Selátku

Restaurant U Zlatého selátka po letech znovu ožije humorem i zpěvem pod taktovkou Lubomíra "Čužáka" Ryse. Tento čtvrtek (18.30) na večírku pořádaném k dotisku jeho knihy Obsluhoval jsem hokejového krále představí, jak je jeho zvykem, zajímavé umělce. 

Dotisk autobiografické knihy o svém životě po boku geniálního hokejisty Jaromíra Jágra jste nechal vyrobit po jedenácti letech od prvního vydání. Donutil vás k tomu Jaromírův návrat na kladenský led?
Ten dal nepřímo podnět lidem, aby se po knize znovu ptali. Já už ji nemám, je vyprodaná, tak jsem si řekl, že bych mohl nechat udělat dotisk a uvidíme, jak se bude po těch letech čtenářům líbit. S dotiskem mi pomohla tiskárna Zdeňka Jizby, za což jemu i jeho společnosti děkuji. Pro mě je to šlechtic mezi tiskaři. Do světa jde ve čtvrtek tisíc kusů. 

Ke slavnostnímu uvedení do prodeje uspořádáte ve Zlatém selátku večírek pro veřejnost. Kdo diváky z jeviště pobaví?
Zpěváci Bohuš Matuš, Magda Malá, Karel Vágner, Moravěnka Brno, revival Karel Gott či Freddie Mercury a další. 

Která z příhod v knize vám nejvíc utkvěla v paměti?
Těch krásných chvil s Jardou Jágrem byla spousta. Rád vzpomínám například na večer, kdy obdržel v rámci NHL několik trofejí a poděkoval veřejně rodičům i mně, nebo na společnou koupel ve vířivce, kde mi dělal společnost vedle Jardy také slavný Mario Lemieux. Takových příběhů je v knize mnoho (usmívá se). Přijďte si pro ni. 

Jakou z největších zásad Jaromíra Jágra jste musel bezpodmínečně dodržovat?
Nikdy jste nesměli mít špatnou náladu, což u mě neexistuje, a kdykoli v denní i noční dobu jsem mu byl k dispozici. Nikdy mně to nevadilo, já měl a mám Jardu pořád rád (směje se).

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí

Do třetice všeho dobrého?
Kategorie: Anketa

Do třetice všeho dobrého?

Hokejoví Rytíři potřetí za sebou spadli extralize do baráže. 
V minulých ročnících se celkem suverénně zachránili.
Podaří se jim udržet extraligu i do třetice? Tipujte v naší anketě.

Anketa

Budou Rytíři na konci sezony extraligoví?

1581935706 [{"id":"612","title":"V\u00a0bar\u00e1\u017ei se zachr\u00e1n\u00ed","votes":"25","type":"x","order":"1","pct":55.56,"resources":[]},{"id":"613","title":"Spadnou do prvn\u00ed ligy","votes":"20","type":"x","order":"2","pct":44.44,"resources":[]}] ["#ff5b00","#4ac0f2","#b80028","#eef66c","#60bb22","#b96a9a","#62c2cc"] sbar 200 200 /component/communitypolls/?task=poll.vote MSG_ERROR_NO_SELECTION Please select either existing option or enter your own, however not both. MSG_THANK_YOU_NO_RESULTS COM_COMMUNITYPOLLS_LABEL_ANSWERS Hlasů ...