Příjemnou noc, dnes je pátek 19.4.2024 svátek má Rostislav, zítra Marcela

Jirka na sobotu. Sám sobě nabíječem aneb Příběh obyčejného otroctví

Neříkejte, že nemáte mobil. Já tedy mám. Mám i noťas, tablet, hodinky, elektrický velocipéd.

Do toho modrejzub repráček. Považte, čtyři foťáky a dvě kamery a plnou krabičku recharge baterek. Úesbé hadi si mě denně omotávají a svazují jako otroka. Tu nemůžu najít nabíječku. Tahle má jiný konektor. Ne, nemám epláckej, ale mám dvě céčka. Vyhulit si cígo nemůžu. Ančto jsem ho večer zapomněl šoupnouf do sítě. Teď mačkám spínač jak pominutej narkoman a ne a ne do sebe vstřebat studenej nikotin. Bicykl mám dobytej, ale domů na něm musím šlapat neosvětlen za tmy. Přední úesbésvětýlko a zadní úesbéblikačka umřely hlady.
To je jenom špatnej sen, co jsem si způsobil svou nadspotřebou. Ráno se probudím, zrakem přelítnu všechny procenta kapacit a budu se ukájet spokojeně blikajícími zelenými ledkami. A protože mám fištróna, tak jsem si pro případ nedobití pořídil ještě banku POWER, co ve mně generuje osobní klídek. Houbyzvoctemnakyselo, teď jsem definitivně vyřízenej, jak žádost o dotaci. Shromaždiště energie mám, ale já debil ho nedobil. Cigáro bliká červeně, já jsem na pokraji zhroucení. Nevíte někdo, kde je Panenský Týnec? Tam prý se v neúplném chrámu dá dobít člověk komplet celej.

Jiří Hokův


Počasí Kladno

Předpověď počasí

Do třetice všeho dobrého?
Kategorie: Anketa

Do třetice všeho dobrého?

Hokejoví Rytíři potřetí za sebou spadli extralize do baráže. 
V minulých ročnících se celkem suverénně zachránili.
Podaří se jim udržet extraligu i do třetice? Tipujte v naší anketě.

Anketa

Budou Rytíři na konci sezony extraligoví?

2144195233 [{"id":"612","title":"V\u00a0bar\u00e1\u017ei se zachr\u00e1n\u00ed","votes":"34","type":"x","order":"1","pct":55.74,"resources":[]},{"id":"613","title":"Spadnou do prvn\u00ed ligy","votes":"27","type":"x","order":"2","pct":44.26,"resources":[]}] ["#ff5b00","#4ac0f2","#b80028","#eef66c","#60bb22","#b96a9a","#62c2cc"] sbar 200 200 /component/communitypolls/?task=poll.vote MSG_ERROR_NO_SELECTION Please select either existing option or enter your own, however not both. MSG_THANK_YOU_NO_RESULTS COM_COMMUNITYPOLLS_LABEL_ANSWERS Hlasů ...