Dobré ráno, dnes je pátek 29.3.2024 svátek má Taťána, zítra Arnošt

Děkuji za optání, jsem hlupákem a mám se dobře

Spoustu věcí na tomhle světě nedostatečně chápu. Přitom jsem pro současnost současně dostatečně vybaven dokonalými rádci.

Mám chytrý telefon s chytrou nabíječkou, na zápěstí chytré hodinky, velmi chytrou telku a ve vlastní zemi chytrou karanténu. Přes mou chytrou apku můžu mít chytrou ledničku, na dveřích chytrý zámek a v útrobách chytré potraviny. Stále více však trpím pocitem osamělého cestujícího na nádraží po odjezdu všech chytrých vlaků. I mně ta mrcha ujela. Nevadí, čekám na další. Jen se bojím, že když nemusím mít na obličejních otvorech tu roušku, každý pozná z mého ksichtu, že jsem to já, pravý český hloupý Jirka.
Nechápu, proč je vlivem nekonečných dešťů a bouří katastrofální sucho, které ničí úrodu nadměrným množstvím vody. Dlouhým vedení se ke mně ještě nedostalo vysvětlení, proč jsme si během sto dnů totálně zničili hospodářství a teď se musíme zadlužit. Fofrem do dovolených, abychom si mohli užít prázdniny s potomky. Čeká nás prý peklo na silnicích. Peklo v kempech, peklo na hranicích, peklo, kam se podíváš.
Jsou spousty věcí, které ještě nevím, a tak o nich jako pravověrný hlupák přemýšlím. Teď kupříkladu, jestli do budoucna bude pro nás pro všechny v téhle zemi dost žita.

Jiří Hokův


Počasí Kladno

Předpověď počasí

Do třetice všeho dobrého?
Kategorie: Anketa

Do třetice všeho dobrého?

Hokejoví Rytíři potřetí za sebou spadli extralize do baráže. 
V minulých ročnících se celkem suverénně zachránili.
Podaří se jim udržet extraligu i do třetice? Tipujte v naší anketě.

Anketa

Budou Rytíři na konci sezony extraligoví?

764878952 [{"id":"612","title":"V\u00a0bar\u00e1\u017ei se zachr\u00e1n\u00ed","votes":"25","type":"x","order":"1","pct":55.56,"resources":[]},{"id":"613","title":"Spadnou do prvn\u00ed ligy","votes":"20","type":"x","order":"2","pct":44.44,"resources":[]}] ["#ff5b00","#4ac0f2","#b80028","#eef66c","#60bb22","#b96a9a","#62c2cc"] sbar 200 200 /component/communitypolls/?task=poll.vote MSG_ERROR_NO_SELECTION Please select either existing option or enter your own, however not both. MSG_THANK_YOU_NO_RESULTS COM_COMMUNITYPOLLS_LABEL_ANSWERS Hlasů ...