Dobré ráno, dnes je čtvrtek 25.4.2024 svátek má Marek, zítra Oto

Fejeton Kuby Beznosky. Jágr má holku!

Bulvární plátky jsou té novinky plné. Náš kladenský hokejový bůh má novou známost! Mladou a krásnou modelku. Není to zlatokopka? Bude se líbit Jágrově mamince? Proč je tak mladá? O tom všem český bulvár spekuluje.

Už to tak v životě chodí, že se člověk zamiluje klidně i v pokročilém věku. Lásce se jednoduše nedá poručit, zamotat hlavu vám může opravdu kdykoliv. Myslím, že nikomu na tom nepřijde nic divného. Ovšem, situace se zásadně mění, pokud se zamiluje Jarda Jágr. V ten moment bulvárním pisálkům a dotěrným fotografům začínají žně. Předhánějí se v co nejbizarnějších zprávách ze soukromí dotyčné, šťourají v její minulosti a snaží se vyhrabat jakoukoliv špínu a pikantnost. Novináři často ani netuší, co ti dva spolu doopravdy mají, ale to není podstatné. Pokud se po boku Jaromíra objeví nějaká slečna, pro novináře je to automaticky Jágrův nový objev. A nejinak je tomu i nyní. Jen co se Jarda objevil ve Špindlu s neznámou slečnou, bulvár začal chrlit "zaručené" zprávy o novém vztahu a začaly spekulace. Je to opravdu modelka? Nesbalila ho jen kvůli penězům? Bude se líbit Jágrově mamince? Ovšem nejvíc mě pobavila otázka, proč si Jaromír pořád vybírá mladé přítelkyně? Milý bulvární pisálku, zřejmě proto, že je to zdravý chlap a samec. Přece nebude lovit mezi staršími ročníky a hledat dámu v  letech s přetočeným tachometrem... 
Bulvární tisk má na pár týdnů o zábavu postaráno, a jistě se dozvíme spoustu pikantností ze života krásné, mladé slečny. Ne všechny informace budou pravdivé, nicméně to v bulvárním mediálním světě není podstatné. Naštěstí Jarda podobné zprávy bere s humorem. Už se těším, jak vtipně zareaguje na svém facebooku či instagramu. Anebo opravdu potvrdí nový vztah?

Jakub Beznoska


Počasí Kladno

Předpověď počasí

Těšíte se na Dny města?
Kategorie: Anketa

Těšíte se na Dny města?

Největší slavnost města Kladna má už narýsovaný plán programu. Opět nás na Sletišti pobaví z pódia zajímaví hudební interpreti. Na posledních Dnech prošly od pátku do neděle bránou sportovního areálu desítky tisíc lidí. Zopakuje se zájem návštěvníků také letos? Těšíte se?

Anketa

Zajímají vás Dny města?

1369488315 [{"id":"614","title":"Nenech\u00e1m si je uj\u00edt","votes":"0","type":"x","order":"1","pct":0,"resources":[]},{"id":"615","title":"Jeden den p\u016fjdu ur\u010dit\u011b","votes":"0","type":"x","order":"2","pct":0,"resources":[]},{"id":"616","title":"Mo\u017en\u00e1 se p\u0159ijdu pod\u00edvat","votes":"1","type":"x","order":"3","pct":33.33,"resources":[]},{"id":"617","title":"Ur\u010dit\u011b na n\u011b nep\u016fjdu","votes":"2","type":"x","order":"4","pct":66.67,"resources":[]}] ["#ff5b00","#4ac0f2","#b80028","#eef66c","#60bb22","#b96a9a","#62c2cc"] sbar 200 200 /component/communitypolls/?task=poll.vote MSG_ERROR_NO_SELECTION Please select either existing option or enter your own, however not both. MSG_THANK_YOU_NO_RESULTS COM_COMMUNITYPOLLS_LABEL_ANSWERS Hlasů ...