Dobré ráno, dnes je pátek 29.3.2024 svátek má Taťána, zítra Arnošt

Jak jsem se stal přes dobrotu pohlavním orgánem

Koukám na televizi, když snídám. Je to dobré, někdy toho ani moc nespotřebuji. Včera jsem koukal na ta moudra a návodně jsem si uvědomil, že jsem to i já, kdo je na svém velocipédu účastníkem silničního provozu a má svá práva i povinnosti.

Když jsem tedy záhy v Kladně sedlal oře, byl jsem rozhodnut chovat se dle vyhlášených pravidel, práv a povinností. Povolenou rychlost, tu teda na kole nepřekračuji skoro nikdy, ale to je moje právo. Přestal jsem trýznit hluchavky (chodci, co mají v pravé i levé díře do hlavy zabodnutá audiozařízení a čerpají za chodu rozum) na chodnících a vydal se po komunikacích k tomu určených. Ukazoval jsem poctivě změnu směru, držel jsem svého jízdního pruhu, jak nenapité klíště, stál jsem mezi výfuky na rudých semaforech. Projel jsem slavně a hlavně podle pravidel celé město křížem krážem. Automobily mi troubily na cestu jak dyž hóří, to jistě na povzbuzení mého rozhodnutí být dodržujícím občanem.
Cestou z Rozdělova do Kročehlav jsem si vysloužil mnohonásobně čestný titul kokot roku. Proč mě hned posílali jásaví předjíždějící hluboko do rozkroku dam, mi doteď není úplně známo, když moje pracoviště, kam jsem mířil, není hampejz.
Večer o mně ani v telce neříkali nic, tak už to ráno zase povalim mezi hluchavkama po chodníku. Tady se nezavděčíš. Tak ahoj v lepších časech.

Jirka Hokův


Počasí Kladno

Předpověď počasí

Do třetice všeho dobrého?
Kategorie: Anketa

Do třetice všeho dobrého?

Hokejoví Rytíři potřetí za sebou spadli extralize do baráže. 
V minulých ročnících se celkem suverénně zachránili.
Podaří se jim udržet extraligu i do třetice? Tipujte v naší anketě.

Anketa

Budou Rytíři na konci sezony extraligoví?

1339735147 [{"id":"612","title":"V\u00a0bar\u00e1\u017ei se zachr\u00e1n\u00ed","votes":"25","type":"x","order":"1","pct":55.56,"resources":[]},{"id":"613","title":"Spadnou do prvn\u00ed ligy","votes":"20","type":"x","order":"2","pct":44.44,"resources":[]}] ["#ff5b00","#4ac0f2","#b80028","#eef66c","#60bb22","#b96a9a","#62c2cc"] sbar 200 200 /component/communitypolls/?task=poll.vote MSG_ERROR_NO_SELECTION Please select either existing option or enter your own, however not both. MSG_THANK_YOU_NO_RESULTS COM_COMMUNITYPOLLS_LABEL_ANSWERS Hlasů ...