Kladenská radnice otevře v úterý 1. března své sedmé pracoviště pro ověřování a CzechPOINT.

Nové Městské klientské centrum (MKC) vzniklo v přízemí budovy bývalého hotelu Merkur ve Vašatově ulici. Poskytne klíčovou službu ověřování podpisů a shody listin, dále výpisy CzechPOINT. Klienti tu převezmou parkovací průkazy označující vozidla přepravující osoby ZTP.
Objekt, kde před pár lety skončila provoz neslavná ubytovna, má pro veřejnost výhodnou polohu. Nachází se v těsné blízkosti autobusového uzlu na náměstí Svobody. Nové magistrátní pracoviště je přizpůsobené potřebám hendikepovaných osob.
„Příhodně umístěná a zároveň historicky významná budova Merkur v centru města konečně našla smysluplné využití, protože služby Czech pointu jsou nadále velmi žádané a oblíbené. Nové klientské centrum zvýší komfort služeb pro všechny Kladeňáky, podařilo se nám udělat definitivní tečku za problematickou ubytovnou a majiteli objektu proto děkuji za spolupráci,“ uvedl kladenský primátor Milan Volf (Volba pro Kladno).
MKC bude mít otevřeno pět dní v týdnu. Úřední hodiny MKC:
PO-ČT   8:00-18:00 hod.
PÁ         8:00-16:00 hod.

Služby MKC: Ověřování podpisů a shody listin, Czech POINT, výpis z katastru nemovitostí, výpis z obchodního rejstříku, výpis z živnostenského rejstříku, výpis z rejstříku trestů, přijetí podání podle živnostenského zákona (§ 72), žádost o výpis nebo opis z rejstříku trestů podle zákona č. 124/2008 Sb., výpis z bodového hodnocení řidiče, vydání ověřeného výstupu ze eeznamu kvalifikovaných dodavatelů, podání do registru účastníků provozu modulu autovraků ISOH, výpis z insolvenčního rejstříku, datové schránky, autorizovaná konverze dokumentů, centrální úložiště ověřovacích doložek, úschovna systému Czech POINT, CzechPOINT@office, výdej parkovacích průkazů označující vozidla přepravující osoby ZTP.

-red-

merkcentrum