Magistrát vyhlašuje výběrové řízení na 3 pozice do oddělení sociálně právní ochrany dětí.

První je systemizované pracovní místo na dobu určitou do 30. září 2022 s negarantovanou možností prodloužení o další 3 roky, druhé je systemizované místo na dobu určitou po dobu rodičovské dovolené, nejpozději však do 31. května 2024, třetí pozicí je místo na dobu určitou po dobu trvání uprchlické krize z Ukrajiny, nejpozději do 31. května 2024.
Stručná náplň práce: Výkon sociálně právní ochrany dětí spočívá především v ochraně ohrožených dětí, hájení nejlepšího zájmu nezletilých a zastupování při kolizním opatrovnictví.
Odměnou za činnost je plat v rozmezí od 22 980 po 33 790 korun. V benefitech je dovolená v délce 5 týdnů, stravenky v hodnotě 130 Kč na den, volné vymezené vstupy na plavecký bazén, permanentky na hokejová utkání v Kladně, možnost využívat rekreační středisko v Jáchymově v Krušných horách, sleva na městem zajištěné studium cizích jazyků v průběhu pracovní doby. Výhodou je rovněž pružná pracovní doba, příspěvek na pojištění za škodu způsobenou zaměstnavateli.
Předpoklady pro vznik pracovního poměru: Věk nad 18 let, způsobilost k právním úkonům, trestní bezúhonnost, vyšší odborné vzdělání v sociálních oborech.
Bližší informace k nabízené pozici poskytne: Mgr. Ivana Svobodová vedoucí oddělení sociálně právní ochrany dětí Odboru sociálního Magistrátu města Kladna telefon: 312 604 704 email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

-red-