Kam o víkendu. Do Mšece, Lidic, Knovíze, Buštěhradu nebo Kamenných Žehrovic

Tento víkend lze vyrazit na společenské i sportovní akce převážně v okolí Kladna. 

V Mšeci je v plném proudu festival Mšecké léto. V sobotu od dvou hodin odpoledne tam hraje k poslechu a možná i k tanci Modrá muzika, Ve stejný čas začíná prohlídka Mšeckého zámku. Souběžně s tím je dětem určena pěnová i kouzelnická show. Hlavní host večera zpěvák Jakub Smolík startuje ve tři čtvrtě na osm večer. 

V Knovízi se v sobotu uskuteční tradiční přehlídka veteránů na dvou i čtyřech kolech. Show startuje v devět hodin ráno a končí v pravé poledne.

V Buštěhradu i v Kamenných Žehrovicích slaví v sobotu sto let místní kopané. Obě akce mají rodinný charakter a hlavní program začíná po druhé hodině odpolední. Večer jsou na programu tradiční posezení i zábava na hřišti. 

Na fotbalovém hřišti v Lidicích, jak jsme již uvedli, se zítra od pěti hodin odpoledne koná charitativní utkání fotbalových mužstev sestavených jak z kladenských Rytířů, tak jejich hostů. Výtěžek z dražby dresů Jaromíra Jágra a Tomáše Plekance půjde na léčbu bývalého hokejisty Petra Křepelky, který je po zranění upoután na invalidní vozík. 

V horkých dnech můžete zůstat v Kladně a vyrazit třeba na koupaliště Sportovních areálů města Kladna. O víkendu mají v Bažantnici otevřeno od devíti hodin ráno do půl osmé večer, na koupališti u Sletiště otevírají v devět hodin ráno a zavírají v osm večer. 

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí