Kam za sportem a zábavou

Vybrali jsme pro vás tipy pro trávení volného času ode dneška do nedělního odpoledne.

V Kladenském divadélku pořádá zítra kladenský spolek rybářů Mrtvá ryba, taky ryba svůj čtvrtý reprezentační ples. Kapela spustí v osm hodin večer a vstupenky lze zakoupit na místě.
Souběžně s tímto bálem se v sobotu v kulturním domě koná ples kladenské stavební průmyslovky a obchodní akademie (19.00 hod.).
Pro děti bude jistě lákadlem sobotní program Divadla Lampion. Dopoledne (10.00 hod.) je na programu pohádka Kde bydlí strach?, odpoledne (13.00 hod.) se v režii divadla uskuteční masopustní rej. V kavárně Bez konce začne masopust výrobou masek, na dvoře bude stát tržiště. Samotný masopustní průvod vyjde z divadla ve dvě hodiny odpoledne. V neděli uvádí Lampion pohádku Tygr (15.00 hod.).
Divadlo KiX zve v neděli (19.30 hod.) do buštěhradského klubu BokOFFka na reprízu nové hry Dotkni se vesmíru a pokračuj.
Středisko Labyrint v sobotu organizuje Valentýnské tvoření (15.00 hod.). Přezůvky, zástěru a lahev na pití s sebou.
V sobotu večer pro fanoušky kladenských sportovních klubů máme pozvánku na extraligový duel volejbalistů. Kladenští orli se ve sportovní hale střetnou s příbramskými kocoury (18.00 hod.).V kině Hutník si o víkendu nenechte ujít filmy Příliš osobní známost (sobota, 15.15 hod.) či Modelář (neděle, 17.00 hod.). 
-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí