Jan Krafka: Chystáme bombu!

Městské divadlo Kladno (MDK) začalo novou sezonu v plné síle. Šéf Jan Krafka (na úvodním snímku) uvede tuto sobotu spolu se svými kolegy druhou premiéru a slibuje v následujících novinkách bombu.

Od sobotní premiéry (23. 10., 19.00 hod.) fanoušek kladenského divadla ještě několikrát pozná, co obnáší Nejstarší řemeslo. Pokud nestihne první uvedení humorné konverzačky (ještě je několik volných míst, pozn. red.), pak další možnosti jsou v úterý (26. 10.), dva pátky (5. 11. a 12. 11.) a dva čtvrtky (2. 12. a 30. 12.).
Do konce roku pozve první kladenská scéna diváky na sezonní premiéru číslo tři, klasiku Annu Kareninu. Ta slibuje velkolepou kostýmní výpravu i úchvatnou scénografii. Anna má premiéru 11. 12. a první reprízu 13. prosince.  
„Po Anně chystáme do malého sálu Smrt v růžovém. Osobně se speciálně na tuhle Smrt těším. Podle mého názoru to bude bomba!“ říká se ředitel divadla Jan Krafka.
Do konce sezony, červen 2022, chystá MDK například premiéry inscenací Sexmise a Návštěva staré dámy. Více informací o dění v divadle naleznete na webové adrese www.divadlokladno.cz.

Jan  Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí