Fungovat začne zjara, ale své dítě do ní můžete přihlásit už tuto sobotu!

 Mezi tenisty oblíbený areál tak rozšiřuje svou nabídku o další služby. I ve zdánlivém přetlaku tenisových školiček, trenérů a kurtů, je stále o tenisovou výuku dětí v Kladně veliký zájem.
„Naši zkušení trenéři dokážou mládež pro tenis nadchnout. Děti by si s sebou měly vzít sportovní oblečení, boty na antuku. Rakety, pokud nemají své, jim zapůjčíme. Rodičům se vším poradíme. Dítě naučíme tenis i pro rekreační úroveň. Pokud naši školičku absolvuje, vyjde z ní minimálně sportovec, který se k tenisu bude umět postavit,“ říká provozovatelka areálu Lenka Čargová.
Samotná školička začne od dubna na venkovních kurtech každý všední den od 14 do 18 hodin. „Tréninky dvakrát týdně jsou základem, ale nebráníme se tréninkům jednou týdně. Takový je vhodný například i jako doplněk k jinému sportu,“ dodává.
Nábor se v tenisové hale DLI na Sletišti koná v sobotu 5. března od 15 do 17 hodin a je určený dětem od 4 do 15 roků. Druhý náborový den se uskuteční 21. března. Více informací získáte na webové adrese www.tenisdli.cz.

Jan Murárik