Na Sletišti začala sezona rychlého občerstvení

Sportovcům i rodinám na Sletišti jistí pohodu bohatý servis rychlého občerstvení.

Kompletní nabídku doplnil tradiční stánek se zmrzlinou a ledovou tříští (od 30 do 50 Kč) u vchodu do areálu. V nabídce jsou tři druhy zmrzliny, jahodová, vanilková a čokoládová a s nimi spojená možnost koupit i ledové kafe (70 Kč). Ceny zmrzlin se roky drží na stejné úrovni, 30 korun dáte za velkou a 25 korun za dětskou porci.
V sousedství je otevřené okénko Bistra na tenise. Podle chuti lze u kurtů posedět s palačinkou (40 Kč), párkem v rohlíku (28 Kč), zapečeným sendvičem (40 Kč), kávou (35 Kč), grogem (45 Kč), horkou čokoládou (35 Kč) či pečeným čajem (40 Kč).
Letní sezona na Sletišti nemůže být kompletní bez fungujícího pohostinství Radka Vinše. Ten hlásí novinku v podobě buřtů na pivu (30 Kč), utopenec (39 Kč), párek v rohlíku (25 Kč), klobása (59 Kč), čepovaná piva se pohybují od 29 do 34 Kč, nealko pivo (30 Kč), kofola (30), malinovka (25 Kč).
Rodiče s malými dětmi na zadním hřišti s povděkem kvitují fungující kamenný stánek. V něm vám nabídnou například espresso (40 Kč), latté (55 Kč), párek v rohlíku (30 Kč), domácí limo (35 Kč), horkou čokoládu (49 Kč), čaj (20 Kč) či opilou malinu (60 Kč).

Jan Murárik

deti
Hned po vstupu na Sletiště můžou děti mít o něco sladší život

vins
Pohostinství u atletického stadionu je rájem nejen pro cyklisty

stanek
Rodiče s dětmi na hřištích vítá fungující kamenný stánek s pestrou nabídkou

bistro
Bistro tenisového areálu DLI uspokojí svou nabídkou i netenisty

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí