Stará Živohošť je zlatá i stříbrná. O středisko je mezi rekreanty velký zájem

Známé rekreační středisko v blízkosti Slapské přehrady skončilo V rámci české republiky v hodnocení klientů populární ankety Kemp roku na druhém místě! Zároveň první místo obsadilo ve Středočeském kraji. O krátký rozhovor jsme požádali jednatele střediska pana Michala Marhana.

Kdy areál otevřete? 
Otevíráme o prodlouženém víkendu 4. až 7. června a následně vždy další dva prodloužené víkendy. V sobotu 27. června začne hlavní letní sezona. 

Jste připraveni na velký nápor rekreantů?
Středisko zažívá nápor rekreantů již několik let (usmívá se). Letní obsazenost se pohybuje okolo pětadevadesáti procent. Jsem rádi, že letos ani kvůli mimořádné situaci klienti rezervace neruší a těší se na dovolenou u nás. I v této složité době jsme udrželi všechny klíčové zaměstnance, kteří jsou již připraveni na zkrácenou sezonu.

V jakém hygienickém režimu budete fungovat?
V tomto se řídíme nařízením vlády, případně informacemi z hygienické stanice. Před vchodem do jídelny i restaurace bude k dispozici všude dezinfekce a ruce. Zvětší se rozestupy mezi stoly na požadovaných 1,5 metru. Po odchodu každého rekreanta stůl vydezinfikujeme. U výdeje jídel přibude několik ochranných ploch z plexiskla.

Co pro rekreanty chystáte? 
Velmi oblíbené jsou  volnočasové aktivity. Například venkovní bazén se slanou vodou, bowling, laserová střelnice, squash, venkovní kurty na tenis, nohejbal, volejbal, stolní fotbal, šipky. Loni jsme zprovoznili velice úspěšnou vlastní únikovou hru, která měla mimořádný ohlas. Došlo ke zvětšení prostor dětského koutku.

Můžeme se i letos těšit na animační program agentury Spofesta?
Agentura Spofesta se bude opět denně starat o každodenní program v různých aktivitách jak pro dospělé, tak hlavně pro děti. Můžete se těšit na dětské večerní diskotéky, noční florbalový turnaj pod umělým osvětlením, večerní zpívání u ohně a další zajímavý program. Více informací získáte na webových stránkách www.starazivohost.cz.

Jan Murárik

achat
Na Staré Živohošti jsou velmi oblíbené chatky s vlastní předzahrádkou

azivdet
Zvětšené prostory dětského koutku

aunik
Tajemná úniková hra je na Staré Živohošti velmi adrenalinová

aspof
Animační agentura Spofesa se věnuje převážně dětem

 

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí