Draží se pro Petra Křepelku

Tvůrci podcastu U Kulatého stolu se rozhodli dát do dražby mimo jiné například dres Jaromíra Jágra a výtěžek z ní věnovat bývalému hokejistovi Kladna Petru Křepelkovi, který je upoután na invalidní vozík.

 

Moderátoři podcastu Martin Klesnil a Patrik Fiala do aukce věnovali více než třicet předmětů, které jim hosté za poslední rok do rozhovorů přinesli. “Chtěli jsme využít toho, že jsme aktuálně jeden z nejposlouchanějších podcastů, a seznámit veřejnost s Petrovým příběhem a trochu mu finančně přispět. Z dárků od hostů jsme měli radost, ale nám by jen dělaly parádu na stole a takhle poslouží k dobrému účelu a můžou dělat radost někomu jinému,” říká Martin Klesnil.
Kromě již zmíněných věcí můžete v aukci vydražit fotografii prezidenta Miloše Zemana, kterou přinesl sám mluvčí Jiří Ovčáček, běloruské rubly od investigativního novináře Janka Rubeše nebo pero s monogramem od Michala Horáčka. Peníze z aukce půjdou na transparentní účet Petra Křepelky a budou použity na rehabilitace. 
V říjnu 2017 se mladý útočník Petr Křepelka vážně zranil při zápase nižší německé soutěže. Soupeřův brankář jej nešťastně podrazil a Petr letěl hlavou přímo na mantinel. Od té doby je na invalidním vozíku a většinu nákladných rehabilitací je nucen si hradit sám. Jeden z nejposlouchanějších podcastů v České republice se nyní rozhodl využít podcastový boom pro dobrou věc a vybrat tak co nejvíce peněz, aby Petr měl prostředky na hrazení rehabilitací a mohl si tak splnit jednou svůj velký cíl, a to zahrát si znovu hokej.

-red-

Rozhovor s Petrem Křepelkou U Kulatého stolu: ">
Aukce předmětů: https://aukro.cz/uzivatel/Ukulatehostolu/nabidky


Počasí Kladno

Předpověď počasí