Ivana Hendrychová, marketingová specialistka Centralu Kladno), pro Vaše Kladno zodpovídá 3+1 otázku. 

1. Od pondělí 11. května je obchodní centrum Central Kladno opět ve standardním provozu. Jak jste se na plné otevření centra připravovali? 
Plnému otevření centra předcházela pečlivá příprava. O víkendu před zahájením provozu proběhla v nočních hodinách speciální dezinfekce všech společných prostor obchodního centra tzv. polymerovým nástřikem, který zaručuje silný a dlouhotrvající antivirový účinek – takže hygienické požadavky jsou nyní na nejvyšší úrovni. 

2. Co dále děláte pro bezpečné nákupy zákazníků? 
Kvůli zachování maximálních hygienických standardů probíhá i v denních hodinách častější úklid a dezinfekce prostor. V prvních dnech plného otevření obdrželi zákazníci navíc také malá balení dezinfekčních gelů, v počtu 6000 kusů. Dezinfekce je přístupná také u vstupů a na infostánku Central Kladno v podobě dezinfekčních ubrousků. Zákazníky nadále informujeme o možnostech vlastní ochrany zdraví (dostatečné rozestupy, ochranné prostředky, hygienická pravidla).

3. Na co se mohou návštěvníci Centralu Kladno těšit?
Návštěvníci a zákazníci centra mohou nakoupit v obchodech plných módy, hraček, sportovního vybavení, dárků, papírenského zboží… Čeká je opět přes 100 prodejen. Využít mohou také různorodé služby: od kadeřnictví přes nehtové studio po čistírnu oděvů a automyčku. Ani během omezeného režimu jsme nezaháleli. V pátek 15. 5. se tak mohla představit a zahájit provoz nová prodejna Albi, která se těší na své zákazníky. Nové módní kolekce, ale i báječné slevy si připravily obchody s módou, obuví a doplňky. Jaro je v plném proudu, doporučujeme například světové značky H&M, C&A, prodejnu GATE, Lindex nebo Reserved. Na své si přijdou milovníci sportu i sportovního oblečení. Sportisimo, A3 Sport nebo Molo pro ně bude to pravé. Spoustu akčního zboží pro děti nachystala prodejna Pompo, pro děti i dospělé je tu znovu Pepco nebo Kik. Vášniví čtenáři najdou své oblíbené čtivo se spoustou novinek v knihkupectví Luxor. Prodloužili jsme také platnost dárkových poukazů, které by vypršely v době omezeného provozu. Nyní je můžete využít až do 30. září 2020. 

Bonusová otázka: Už si u vás můžeme dát také něco dobrého na zub? 
Ano, naše restaurační zařízení a kavárny jsou též v provozu. Kantýna Poldi opět nabízí možnost se před nebo po dobrém jídle pobavit – zahrát si můžete oblíbený bowling. Zdravou svačinkou potěší Salaterie UGO, doplnit vitamíny můžete v tom nejovocnějším baru pod slunce Fruitisimo. Stálicí je u nás Burger King nebo KFC. O každé změně, novince nebo aktuální situaci se vás snažíme neprodleně informovat. Sledujte proto, prosím, naše webové stránky, Facebook či Instagram. Těšíme se na Vaši návštěvu!

-red-