Auto Schwab, to je francouzská elegance a špičkový servis

Rodinná firma Auto Schwab se nejen na Kladensku zapsala už dávno v myslích řidičů jako spolehlivý konsecionář francouzských elegantních značek Peugeot a Citroën. K tomu jako samozřejmost patří špičkový profesionální servis i služby motoristům.

V roce 2012/13 firma za pouhých osm měsíců postavila nový moderní areál s dostatkem prostoru pro servis a s výstavní rozlohou 800 metrů čtverečních. „Díky velikosti zázemí jsme mohli rozšířit nabídku ojetých vozidel, prostor pro parkování  i zvětšit zásoby nových vozidel,“ říká jednatelka společnosti Štěpánka Schwabová.
Rozlehlé prostory dovolily rozšířit prodej skútrů značky Peugeot, uskladnění pneumatik, pronájem náhradních vozidel po dobu opravy či kompletní mytí vozidel. V oblasti prodeje nových ojetých vozů poskytuje firma kompletní rozsah služeb včetně nabídky a zprostředkování úvěrů, leasingu či operativního leasingu. Zároveň nabízí zajištění kompletního pojištění vozidel od různých pojišťoven se zajímavými slevami. V oblasti servisu je Auto Schwab smluvním partnerem všech velkých pojišťoven na tuzemském trhu a při řešení nehod spolupracuje se zákazníkem a řeší likvidaci prostřednictvím takzvaného krycího dopisu. V současnosti zajišťuje i dezinfekci vozidel ozónem.
„S ohledem na situaci, která teď panuje, není vyhraněn cílený tlak na určitou skupinu zákazníků. Oslovujeme co nejširší okruh zákazníků s nabídkou jak osobních, tak i užitkových vozidel. Průběžně je reklamou  preferován určitý model. O tom svědčí i nejčerstvější nabídka firmy, kterou je Věrnostní karta s možnou úsporou až čtyřicet tisíc korun ze všech oblastí činnosti, kterou poskytujeme,“ dodává jednatelka.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí