CENTRAL KLADNO: Mám svůj styl

Vstupte do podzimních dnů stylově a vybírejte z pestré škály nových i tradičních značek v Central Kladno. Čekají na vás obchody s módou a doplňky na sezónu podzim/zima 2020, prodejny plné kosmetických produktů, luxusních parfémů, nechybí krásné dekorace, květiny ani nabídka občerstvení, kde můžete svému tělu dopřát spoustu vitamínů. Zveme vás k návštěvě!

 

 

ORSAY

Značka Orsay přináší dámskou módu, která kombinuje moderní siluety, ženskou eleganci, sezónní trendy a půvabné detaily, to vše s velkou dávkou lásky. Misí značky je inspirovat zákaznice módou, která na jejich tvářích vyvolá úsměv, hodí se k jejich osobitému stylu a prostřednictvím které budou vypadat dokonale a neodolatelně v každé situaci. Produkty, které Orsay nabízí, mají nejvyšší kvalitu a bezkonkurenční cenu.

 

Náš tip: Kolekce na sezónu podzim 2020 – Stylish Autumn

Kolekce plná stylu oslňuje rozmanitostí, svobodou a překypuje módními trendy. Otevírá ji řada Golden Days, tedy městské retro pro podzimní dny plné sluníčka. Potisky ve žlutých odstínech, nadčasový denim a pleteninové prvky se v ní kombinují se saténem a koženými materiály. Nabízí zkrátka vše pro to, aby zmizela podzimní nuda a nezmizel nadčasový šik. Ve stejném duchu se nese také kolekce Independent Woman, inspirovaná newyorským designem a trendy, které byly prezentovány během fashion weeků.

centraldve

 

 

 

MARIONNAUD

Parfumerie Marionnaud nabízí to nejlepší pro vaši krásu – luxusní značky, exkluzivní řady i vlastní produkty za skvělé ceny: parfémy, kosmetiku pro pleť, péči o tělo a make-up.

Marionnaud je místem neustálého objevování, zkoumání a inspirace: „Jsme pyšní na produkty a služby, které nabízíme. Do našich parfumerií se dostanou pouze ty nejkvalitnější výrobky, které navíc sami důkladně prověřujeme. Protože je nabídka opravdu široká, jsme připraveni pomoci každému vybrat právě ty produkty, které mu nejvíce vyhovují. Neprodáváme jen výrobky za skvělé ceny, ale také ukazujeme nejlepší způsob, jak je používat. Naším cílem je pomoci zákazníkům, aby naplno využili svou krásu,“ zní poslání značky.

 

Náš tip: Nová vůně MY WAY!

MY WAY je vůně objevování. Vůně pro ženu, která má otevřenou mysl, je zvídavá a sama sebou… Je připravena rozšiřovat své obzory a zažívat smysluplné okamžiky a nová setkání.

centraltri

 

 

 

HOLANDSKÉ KVĚTINY

Holandské květiny se zabývají nejen klasickou vazbou a aranžováním, ale i výzdobou k nejrůznějším příležitostem. Nabízejí květiny řezané a hrnkové, keramické obaly, vázy a sklo.

Veškeré květiny jsou přiváženy vlastním dovozem z květinové burzy v Nizozemsku. Růže pocházejí přímo z farem v Kolumbii a Ekvádoru. V prodejně vám se vším poradí řádně proškolený personál, neváhejte se proto na obsluhu obrátit s jakýmkoliv dotazem.

 

Náš tip: Nechte si uvázat podzimní kytice plné barev a radosti. Milujeme také Flower boxy, které si můžete nechat vyrobit na přání. Box nemusí sloužit jen jako dárek, ale může být elegantní dekorací do bytu.

centralctyri

 

 

 

 

FRUITISIMO

Fruitisimo je ten nejovocnější bar ve vašem okolí. Přes svůj italsky znějící název, který demonstruje vášeň pro ovoce, je Fruitisimo česká firma. Značku Fruitisimo nejlépe vystihuje její slogan LIVE WHAT YOU LOVE, tedy zdravý aktivní životní styl, zábava, úsměv a vášeň pro to, co Fruitisimo dělá. I v tom vidí Fruitisimo svou přednost: „Co je náš tajný recept? Nejsou to rychlejší mixéry ani výkonnější odšťavňovače. Je to o lidech. Milujeme, co děláme, a to poznáte při každé návštěvě.“

 

Náš tip: Ochutnejte sezónní drinky, které jsou vždy připraveny na míru tomu, co právě naše tělo potřebuje. Pravidelná nálož vitamínů je v sychravém podzimním počasí potřeba.

centralpet


Počasí Kladno

Předpověď počasí