Hledáte stabilní a dobře placenou práci? Lidl pořádá v Buštěhradě náborový den

Ve středu 8. 9. 2021 od 10:00 do 15:30 hodin pořádá Lidl další náborový den ve svém zbrusu novém logistickém centru v Buštěhradě.

V pořadí páté a současně největší logistické centrum Lidlu v tuzemsku nabízí širokou škálu pracovních pozic, jako jsou skladnice i skladníci, dispečerky a dispečeři či řidičky a řidiči. V daný den pracovníci provedou zájemce po skladu a odpoví na všechny otázky týkající se práce pro Lidl, a to včetně prezentace aktuálně dostupných pracovních pozic. Na návštěvníky čeká také občerstvení a malá pozornost.
V případě zájmu mohou následně zanechat kontakt, na který se jim náboráři ozvou s pozvánkou na pohovor. Zájemci o zaměstnání získají nejen adekvátní plat, ale také řadu benefitů. Ty zahrnují například 25 dní dovolené, stravenky v hodnotě 100 Kč, kartu Multisport, ale i příspěvek na penzijní pojištění/spoření či balíčky pro nastávající rodiče. Samozřejmostí je moderní zázemí s odpočinkovými prostory a terasou, dostatkem denního světla. Do budoucna se v okolí areálu počítá s rozsáhlými parkovými úpravami tak, aby logistické centrum nabídlo ještě příjemnější pracovní podmínky.
Práce, která je různorodá, zajímavá a zároveň dobře ohodnocená, je přece snem každého. Právě tu nabízí nové logistické centrum Lidlu v Buštěhradě, který patří mezi největší sklady Lidlu v Evropě a rozkládá se na téměř 60 000 metrech čtverečních, což se pro představu rovná zhruba 6 fotbalovým hřištím. Postupně tak bude zásobovat až 90 prodejen a poskytne téměř 500 pracovních míst. Pokud se zájemci v daný náborový den nemohou zúčastnit, rozhodně to neznamená, že práci v Lidlu nemohou získat.
Stačí se přihlásit do výběrového řízení na adrese:https://lidlcz.page.link/bustehrad-nabidka-prace.   

 

 

-red-

nabor2

lidl2

 

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí