Nejlepší lekce z Fit Effect se otevírají veřejnosti

Ve spolupráci s Dobrovolnickým Centrem Kladno pořádá kladenský fitness wellness klub Fit Effect po celé léto venkovní skupinové lekce pro širokou veřejnost.

Lekce se konají pravidelně od 28. června do 30. srpna každé úterý od 17.30 hod. v Sítenském parku a povedou je ti nejlepší instruktoři tohoto oblíbeného klubu. Budete si moci zdarma vyzkoušet širokou škálu lekcí, včetně světově úspěšných programů Les Mills BODYCOMBAT®, BODYBALANCE® nebo GRIT®.

„Cílem našeho klubu je udělat z fitness životní styl a tím přispívat k lepšímu zdraví, kondici a spokojenosti občanů Kladna a okolí. Tyto veřejné skupinové lekce nám pomohou naplnit naší vizi i mimo naše prostory,” vysvětluje důvod konání lekcí manažerka klubu Katka. “Zároveň tím můžeme přispět na dobrou věc tím, že veškerý výtěžek z dobrovolného vstupného půjde na podporu Dobrovolnického Centra v Kladně,” dodává. Dobrovolnické Centrum Kladno a jeho dobrovolníci věnují část svého času, aby ho hodnotně strávili pomocí ostatním, kteří takovou pomoc potřebují. Aktivity centra směřují například na domovy pro seniory, Dětské centrum Kladno, Dětský domov Ledce, Azylový dům Kladno a mnoho dalších.

Kladenský Fit Effect v OC Central Kladno se pyšní nejen špičkovým vybavením, ale také výbornými instruktory, kteří pravidelně vystupují na prestižních akcích v Čechách i v zahraničí. Tak neváhejte a vyzkoušejte si lekce, které nikde jinde v Kladně nenajdete, nebo využijte zvýhodněné dvouměsíční členství na léto, které je možné v klubu zřídit již nyní. Možná to bude právě ten správný okamžik, který vás namotivuje udělat něco pro své zdraví a kondici. Ostatně, je to ta nejlepší investice, kterou můžete udělat.

 - red - 

fitclanekfotka

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí