U Cháry odhalí všechny vady pneumatik

Nic lepšího ve světě diagnostiky automobilových pneumatik, než je přístroj Hunter, neexistuje. Odhalí v nich sebemenší skrytou vadu, nebo vám dá stoprocentní jistotu, že jsou pneumatiky v naprostém pořádku. Tedy bezvadné pro vaši bezpečnou a spokojenou jízdu. Takový přístroj v Kladně používá Pneuservis Chára Sport v ulici Ke stadionu 2217. O přednostech přístroje Hunter jsme si povídali s vedoucím servisu Zdeňkem Kocourkem.

Proč bych měl pneumatiky nechat projít přístrojem Hunter?
Určitě by ho řidiči měli využít, pokud jim auto za jízdy vibruje, drží špatně stopu nebo takzvaně na silnici plave, vlní se na ní. Pak vám diagnostika na přístroji Hunter pomůže.

Nestačí využít služeb pneuservisů, které přístroj Hunter nemají, ovšem spolehlivě kolo vyváží?
Pokud budete pouze vyvažovat a nevyužijete diagnostiku přístroje Hunter s přítlačným válcem, pak na příčinu potíží nepřijdete a ani se jich nezbavíte. Kolo může být správně vyvážené, ale závada zůstane skrytá přímo v konstrukci pneumatiky. Dokud ji nezatížíte na přístroji Hunter 630 kilogramy, pak na pravou příčinu potíží za jízdy nepřijdete. 

Je účelné využívat přístroj Hunter jako prevenci?
Jsou zákazníci, kteří vzhledem k ceně svých disků a pneumatik diagnostiku využívají i pokud nemají žádné problémy. Týká se to hlavně nízkoprofilových pneumatik od sedmnácti palců výše. Hunter umí podle výsledků měření sestavit všechny čtyři pneumatiky na automobil v nejvhodnějším vzájemném poměru. Určí, kam kterou pneumatiku umístit. Hunter je v diagnostice nejlepší na světě. 

Pomůže Hunter řidičům, kterým se s pneumatikami něco stane v záruce?
Přístroj Hunter výrobci pneumatik jako součást reklamačního řízení uznávají. Nedávno si u nás nechal v rámci reklamace zákazník, kterému vibroval za jízdy celý vůz, diagnostikovat všechny čtyři pneumatiky renomované značky a všechny byly vadné. Bez přístroje Hunteru by to jen těžko dokazoval. 

Když si u vás koupím a nechám namontovat nové pneumatiky, použijete před montáží tento diagnostický přístroj?
Využijeme jej a při montáži navíc použijeme upínací přípravek Haweka, který zaručí, že kolo na hřídeli sedí naprosto přesně. 

Jan Murárik

hunterdiagnostika

Diagnostika pneumatiky je na Hunteru naprosto přesná

hunteruchary

U Cháry upínají kola pomocí přípravku Haweka


Počasí Kladno

Předpověď počasí