Nová Toyota RAV 4 je hybridní SUV. Přijďte ji otestovat

S novou RAV 4 na silnicích zaručeně zaujmete. Moderně řezané křivky karosérie či motorizace nenechají žádného milovníka kvalitních automobilů chladným. V Kladně se ve středu 13. února novinkou zdarma svezete. 

A Toyota prakticky jako vždy přiláká i jemnější pohlaví. Ženy na novince ocení nejen vysokou bezpečnost a ekonomiku provozu, ale především vnitřní prostor, který do cíle cesty dopraví i početnější rodiny. Muže zase potěší nový hybridní pohon. Díky němu se Toyota RAV řadí k nejlepším SUV na trhu. Systém pohonu Hybrid Dynamic Force nabízí benzinový čtyřválcový motor s obsahem 2,5 litru v kombinaci. Unikátní je udávaná spotřeba necelých pět litrů benzinu na sto kilometrů.

Automobil řidiče informuje o blížícím se nebezpečí a také sám pomáhá nebezpečí kolize minimalizovat. Pátá generace RAV 4 je právě v těchto dnech v prodeji. 

Chcete-li se novinkou svést, přijďte ve středu 13. února kdykoli mezi 14.00 až 18.00 hodinou do Unhošťské ulice číslo 3287. V rámci porovnání se budete moct projet i minulým typem RAV 4. 

Více informací získáte na e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

-red-

ravka

RAVka vypadá skvěle i zezadu

ravohybrid

O hybrid je velký zájem

ravvestredu

Ve středu se můžete pro porovnání svézt i starším typem RAV 4

ravvnitrky

Vnitřky vozů Toyota oplývají vedle praktičnosti i elegancí

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí