Aby v Kladně skončila veleúspěšná restaurace, to už se dlouho nestalo. Ale je to tak, Spaghetterii Bucatini zvoní hrana, zaměstnanci údajně dostali výpověď.

Jestli definitivně skončí restaurace s vžitým názvem Bucatini, to ukáže čas. Ještě nedávno totiž visela v nabídce prodejů jedné z kladenských realitních kanceláří… 

Restaurace vznikla v prostorách, kde zhruba devět let fungovala populární LaFontana. V prostorách první kladenské restaurace italského typu s pecí na pizzu vytápěnou dřevem. Bucatini, jak zkráceně s oblibou její návštěvníci říkali, existuje od roku 2012. Za velmi krátkou dobu proslula nejen svou kuchyní, ale také originální designem. Budiž minimálně stejná restaurační kvalita v budoucnu na stejném místě zachována…

Otevírací doba: po, čt – ne (11 – 22), pá – so (11 – 23)

Druhy točených piv a jejich ceny: Plzeň (39 Kč), nealko Birrel (36 Kč)

Hotovky: ne 

Specialita podniku: carpaccio (167 Kč)

Nejdražší panák: rum Zacapa (140 Kč)

Wi-fi/tv: ano

Chuťovky k pivu: pizza chléb (49 Kč)

Počet míst: 64, na zahrádce dalších 45

Počet štamgastů: bez určení 

Zábava: setkávání nad dobrý jídlem či vínem

Pozn. red.: uvedené ceny a nabídky podléhají aktuálním úpravám

Jan Murárik

bucatinikonci

Končí vynikající kuchyně i krásná restaurace