Tuhle pět roků starou hospůdku najdete v areálu bývalé Poldovky v takzvané Hasičárně. 

Majitel rozsáhlého pozemku ji pojmenoval podle jedné z bojových disciplín K-1 na počest svého zetě Pavla Hakima Majera. Ká jednička se svojí polohou vyznačuje naprostou izolací od vnějšího hluku, levnou desítkou i chuťovkami za lidové ceny. 

Otevírací doba: po – pá (14 – 22), so - ne (zavřeno)

Druhy točených piv a jejich ceny: Bakalář desítka (22 Kč)

Hotovky: domácí americké brambory a dva druhy řízků (70 Kč)

Specialita podniku: hospoda bez hracích automatů

Nejdražší panák: fernet (25 Kč)

Wi-fi/tv: ano

Chuťovky k pivu: hermelín (25 Kč), matjesy (17 Kč), utopenec (15 Kč), slané (20 Kč)

Počet míst: 24

Počet štamgastů:

Zábava: v plánu je hudební párty na pozemku za hospodou

Jan Murárik

k1cepujeme

Čepujeme jen desítku

k1kestolum

Ke stolům se vejde přes dvacet hostů

k1pred

Před hospodou je příjemná záhrádka

k1zahospodou

Za hospodou je prostor vhodný na hudební párty