Tuhle pět roků starou hospůdku najdete v areálu bývalé Poldovky v takzvané Hasičárně.
Majitel rozsáhlého pozemku ji pojmenoval podle jedné z bojových disciplín K-1 na počest svého zetě Pavla Hakima Majera. Ká jednička se svojí polohou vyznačuje naprostou izolací od vnějšího hluku, levnou desítkou i chuťovkami za lidové ceny.
Otevírací doba: po – pá (14 – 22), so - ne (zavřeno)
Druhy točených piv a jejich ceny: Bakalář desítka (22 Kč)
Hotovky: domácí americké brambory a dva druhy řízků (70 Kč)
Specialita podniku: hospoda bez hracích automatů
Nejdražší panák: fernet (25 Kč)
Wi-fi/tv: ano
Chuťovky k pivu: hermelín (25 Kč), matjesy (17 Kč), utopenec (15 Kč), slané (20 Kč)
Počet míst: 24
Počet štamgastů: 6
Zábava: v plánu je hudební párty na pozemku za hospodou
Jan Murárik
Čepujeme jen desítku
Ke stolům se vejde přes dvacet hostů
Před hospodou je příjemná záhrádka
Za hospodou je prostor vhodný na hudební párty