Bývala tu kavárna, nyní se už rok pod nápisem kavárna skrývá bistro s domácí kuchyní.

Rodinný podnik si zakládá na svých receptech přípravy především českých pokrmů. Kuchařka Štěpánka zavařuje vlastní marmelády a má vlastní recept na kulajdu, za kterou se v poledne sbíhají desítky vděčných strávníků.

Otevírací doba: po – pá (7.30 – 18), so (9 – 16), ne (11 – 16)

Druhy a ceny točených piv: Gambrinus desítka (28 Kč)

Hotovky: mexická a česká kuchyně (85 – 110 Kč)

Specialita podniku: kulajda (30 Kč), tatarák (250 Kč), snídaňové menu (70 – 80 Kč)

Nejdražší panák: koňak (90 Kč)

Wi-fi/tv: ano/ne

Chuťovky k pivu: plněná tortilla (119 Kč)

Počet míst: 42

Počet štamgastů: 20

Zábava: společenské akce, domácký přístup obsluhy

Pozn. red.: uvedené ceny a nabídky podléhají aktuálním úpravám

Jan Murárik

bistrobistro

Bistro je příjemně prosvětlené

bistrocerstve

Čerstvé ovoce jde okamžitě do marmelády či džemu a poté k zákazníkům v různých podobách na stůl

bistrogambrinus

Gambrinus čepuje a kávu vaří pan domácí

bistrokekave

Ke kávě či vínu si můžete přidat duševní zákusek

bistrokposezeni

K posezení se využilo každé volné místo

bistrovyhlasena

Vyhlášená kulajda