Petr Dolejš vstoupil do Chaloupky před necelými čtyřmi roky z kladenské Asie a své umění čínské kuchyně přenesl z centra města na Výhybku. 

Hospoda tu bývala „odpradávna“, jen za Dolejše získala na větší kulinářské kvalitě a rodinném duchu. Hudební zábavy tu mají i seznamovací charakter. 

Otevírací doba: po (18 – 22, nevaří se), út - so (17 – 22), ne (odpočinek)

Točená piva: Kozel desítka (23 Kč), Mušketýr jedenáctka (25 Kč), Plzeň (34 Kč)

Hotovky: ne

Specialita podniku: čínská kuchyně na evropský způsob, kachna na medu (110 – 150 Kč)

Nejdražší panák: whiska (60 Kč)

Wi-fi/tv: ano

Chuťovky k pivu: utopenec (35 Kč), slané (20 Kč)

Počet míst: 35

Počet štamgastů: 15

Zábava: třikrát týdně živá hudba, country, oslavy, svatby, karty, 

Jan Murárik

chaloupkaani

Ani Chaloupku Karmazín nevynechal

chaloupkacepuje

Čepuje paní Magda

chaloupkahospodu

Hospodu vyhřívají krásná litinová kamna

chaloupkamista

Místa je tu dost i na muziku

chaloupkanadeti

Na děti v Chaloupce pamatují

chaloupkavchaloupce

V Chaloupce se nezapomnělo ani na sportovní přenosy

chaloupkazahradka

Zahrádka je kuřácká