Vyhlášená restaurace s hotovkami, za kterými se sjížděli hosté z dalekého okolí, se před lety proměnila v ubytovací zařízení s kuchyní, která na svém renomé pranic neztratila.

Rodinný podnik si v současné době zakládá na tematickém vaření a pečení. Ta se odehrávají především v pátek i v sobotu večer. Místa u stolů je dobré si předem rezervovat. 

Otevírací doba: pátek a sobota (18 – 24), ostatní dny zavřeno

Točená piva: Plzeň (42 Kč), Kozel jedenáctka (29 Kč)

Hotovky: ne

Specialita podniku: tematické víkendy, oblíbený je tatarák (159 Kč)

Nejdražší panák: rum (139 Kč)

Wi-fi/tv: ano/ne

Chuťovky k pivu: chipsy z kynutého těsta plněné nastrouhanou klobásou s česnekovým dipem (49 Kč)

Počet míst: 70

Počet štamgastů: 10

Zábava: gastronomie

Jan Murárik

admiralbar

Bar patří stálým hostům

admiralstamgasti

Štamgasti chodí na dobré pivo

admiraltematicke

Tématické večery obsadí všechna místa