Noc válečníků. "Hakim" představí Kladnu MMA v kleci

Zítra večer se kladenská sportovní hala opět zaplní do posledního místečka. Pavel "Hakim" Majer totiž pořádá v pořadí šestnáctou Noc válečníků. Tentokrát se všechny zápasy uskuteční v kleci. Nejen MMA, ale také K-1 či klasický box. 

Patnáct předešlých Nocí se neslo ve znamení klasického ringu se šestnácti provazy kolem. Proč je najednou místo něj klec?
Kladno nemůže zůstat pozadu. Fanoušci si boje v kleci natolik oblíbili, že bez ní v současnosti pomalu pořádnou galashow neuděláte. MMA je teď číslo jedna mezi bojovými sporty. Jsme první, kdo klec v Kladně postaví.

Bylo těžké sehnat na poslední květnovou sobotu potřebný počet bojovníků, aby zaplnili program?
Noc tentokrát pořádáme spolu s asociací MMAA. Já jsem zaplnil polovinu startovní listiny, asociace druhou půlku. V doprovodném programu, který se koná od jedenácti hodin dopoledne do zhruba čtyř odpoledne, asociace zajistila boje amatérů v MMA, kteří se chtějí dostat mezi profíky. 

Kdo se v hledišti objeví jako největší hvězda Noci?
Jednoznačně Karlos Vémola, česká ikona MMA. Nevím, jestli je nejlepší z Čechů, ale je nejznámější. Měl by předat v kleci cenu, rozdat autogramy, nechat se s fanoušky vyfotit. 

Na který duel v kleci se obzvlášť těšíte? 
Cverna, který nastoupí v pořadí programu jako poslední, vyprodal půlku sportovní haly, takže atmosféra na vrcholu Noci bude gradovat. Těším se i na Karla Hořejška a jeho boxerskou premiéru v kleci MMA.  

Nepřemýšlíte o Noci válečníků v režii bojovníků veteránů?
Pár takových fajtů jsem viděl a není to tak skvělá podívaná, jak byste si možná mysleli... Každopádně pro sedmnáctou Noc válečníků chystám zase něco speciálního. 

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí