Hokejbalové Kladno zůstává druhé

Hokejbalisté kladenského Alpiqu prohráli doma třetí utkání finálové série s pražským Kertem 0:2 (0:0, 0:1, 0:1) a v letošní sezoně berou celkové druhé místo.

Kladno muselo dnes i zítra oba domácí zápasy vyhrát, aby se finále dostalo do pátého rozhodujícího utkání. To by se uskutečnilo na hřišti Kertu. Ten v úvodních dvou duelech na domácí půdě zvítězil. 

Na hřišti Alpiqu viděla plná hokejbalová aréna urputný boj domácích o každý míček i centimetr hrací plochy. Ovšem na hosty to nestačilo. Ti byli téměř do závěru druhé třetiny o něco lepší než Alpiq. Svou mírnou převahu také vyjádřili úvodní brankou utkání, která až do poslední minuty také byla jedinou. V závěru zápasu Kladenští odvolali skvěle chytajícího Jirotku a obhájci titulu trefili prázdnou bránu. 

Branky a nahrávky: 16. Fejfar (Zvonek), 45. Martin Kruček (Zvonek).

HBC ALPIQ Kladno: Jirotka (Hájek) – Pospíšil, Pliml, Hrabár, Haisman, Dědič, Novák, Hnízdil, Prokop, Špaček (C), Barnošák, Šícha, Schnaubelt, Procházka, Kohout, Štěpáník, Pražák, Eitler. 

HC Kert Park Praha: Mikl (Mroviec) – Markytán, Šperl, Dejneka, Blaško, Dulava, Šlehofer, Kaucký, Rozenberg, Danko, Wróbel (C), Fejfar, Zvonek, M. Kruček, Plzák, Kovář, Střecha, Postulka, Javorka, J. Kruček.

-red-

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí