Memoriál Michala Ježka je znovu tady. Letos se pomáhá Hynečkovi!

Je to tradice. Fotbalový Memoriál Michala Ježka se v Knovízi koná už podeváté. Během předešlých ročníků šel výtěžek z akce pokaždé na konto Nikolky (dcera Michala Ježka, na jehož počest se turnaj pořádá). Letos se však bude pomáhat Hynkovi Skůrovi ze Slaného. Termínem pro letošní Memoriál Michala Ježka je sobota 15. června, začíná se ve 12 hodin.

Za osm let se podařilo na knovízském memoriálu vybrat Nikolce milion korun. I proto se organizátoři a rodina Michala Ježka rozhodli, že se začne pomáhat i dalším, kteří to potřebují. „V rámci podpory pro Hynka jsme připravili kalendář na rok 2020. Myslíme, že se moc povedl a díky němu se nám, jak pevně doufáme, podaří Hynka maximálně podpořit,“ řekl jeden z organizátorů Ronald Teltscher.

„Cena za jeden kalendář je 299 Kč a k dostání bude na místě během konání turnaje. Jako obvykle proběhne během memoriálu dražba fotbalových a hokejových dresů, jejíž výtěžek předáme Hynečkovi. Vstupné na turnaj, který je pod záštitou organizace Život dětem, je 50 Kč,“ doplnil Teltscher.

„V rámci memoriálu jsme společně s dalšími lidmi připravili běh pod názvem Do Knovíze Hynkovi pro peníze. Běh se uskuteční po předem vytyčených trasách z Kladna (start u OC Central) a ze Slaného (náměstí T. G. Masaryka), start je v 9.00 hodin a minimální startovné bude 50 Kč, celkový výtěžek opět předáme Hynečkovi. Účastníci běhu budou mít vstup na fotbalový turnaj zdarma. Nemusí se zrovna běžet, účastníci můžou vyrazit na kole, koloběžce, nebo jen tak procházkou,“ dodal Teltscher.

Tak, jako každý rok, by měl na turnaj dorazit Ondřej Pavelec, Jiří Tlustý, Jakub Voráček, Radek Smoleňák a další hokejové osobnosti. Letos se navíc představí i tým Rytířů. „Já pokaždé hrával za tým Václava Skuhravého. Letos však přišel David Stahl s tím, že bychom mohli složit tento tým,“ uvedl Daniel Kružík, jeden ze členů týmů.

-ljů-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí