Adam Kubík: Přijďte podpořit "Křépu"

Od malička válel za hokejové Rytíře, ovšem od příští sezony poprvé oblékne jiný dres. Adama Kubíka (20) si po sezoně vybral Hradec Králové, kde má talentovaný útočník za sebou první "suchou" přípravu. V sobotu Adama můžete vidět v charitativním utkání v Lidicích, věnované bývalému kladenskému hokejistovi Petru Křepelkovi, který je upoután po úraze na invalidní vozík. 

Jak je v Hradci Králové?
(usmívá se) Zatím je to v pohodě. Jsem velmi spokojený, poznávám zase něco nového a to mě baví. 

Liší se "suchá" příprava od těch, které jste dosud zažil?
Je stavěna na stejném principu. Zdá se mi o trochu více intenzivnější. Ale to bude tím, že jsem dosud zažil jen ligové přípravy. 

Čím vyplňujete volný čas v Hradci? 
Občas vyrazíme se spoluhráči na jídlo, ale moc volného času, kdy bych se nudil, nemám, protože většinu ho seberou dvoufázové tréninky. O víkendech jezdím domů. Ty trávím většinou zase sportem. Někdy si zahraji fotbal, ale hrál jsem také první národní ligu hokejbalu za Poličku. 

V sobotu na hřišti v Lidicích opět nazujete kopačky. Blíží se tradiční akce Hokejky na pažitu pro Petra Křepelku. Podáte maximální výkon?
Nechci se zranit, jenom vyhrát (směje se).  A přeji si, aby přišlo co nejvíc lidí a vybralo se na dobrou věc co nejvíc peněz. Minulý rok se na "Křépu" vybrala slušná suma a já věřím, že letos tomu nebude jinak. 

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí