Tradiční turnaj ovládla opět Ebárna

Dvacátý ročník tradičního kladenského futsalového turnaje Josefa Fujdiara ovládla potřetí v řadě Ebárna. 

A tradičně za sebou v pořadí nechala týmy Finsense a Hotelu. Tentokrát se turnaj konal systémem každý s každým. "Večer před turnajem nám odřekl jeden tým, takže jsem s tátou narychlo předělali los a opustili jsme od vyřazovacích bojů v semifinále i zápasů o konečné umístění. Příští rok bychom rádi navázali na sudý počet účastníků," vysvětlil neobvyklou podobu akce Josef Fujdiar starší. 

Sedm mančaftů, mezi nimiž výjimečně chyběl Best, odehrálo třináctiminutová utkání bez zbytečných výstřelků či hrubých faulů. O kvalitní futsal se starali zkušení hráči, na kterých zejména špičková mužstva stavěla. Ke třetímu "zlatu" tak Ebárnu znovu dovedl chytající Veselý, fotbalista a futsalový trenér. Obecenstvo tleskalo Holubově kličkované, Abrhamově technice či Kaválkově šibenici. 

"Jednotlivce nerad jako pořadatel vyzdvihuji, ale z týmů mě překvapila třetí výhra Ebárny. Nám na druhém místě chybělo štěstí a nedostatek hráčů na střídání ke konci turnaje," povzdechl si Josef Fujdiar mladší, zástupce týmu Finsense. 

Konečné pořadí turnaje:

1. Ebárna

2. Finsense

3. Hotel

4. Brazil

5. Kedlubny

6. Lindab

7. 86tky

 

Jan Murárik 

ebaduel

Duel o první místo zvádla lépe Ebárna v tmavém

ebamuzstvo

Mužstvo 86tky z posledního místa Křeček s Holubem nevytáhli

ebapohoda

Pohoda na turnaji. Pořadatel Fujdiar starší zavazuje tkaničku hvězdě Ebárny Jiřímu Veselému

ebatreti

Třetí s druhým. Hejkal z Hotelu v souboji s Trnkou z Finsense

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí