Podepsáno! Kladno stvrdilo prestižní atletickou smlouvu

Předseda atletického oddílu A.C. TEPO Kladno Jiří Klesnil společně s ředitelem mítinku Kladno hází a Kladenské memoriály Jakubem Kubálkem stvrdili svými podpisy smlouvu mezi klubem, Českým atletickým svazem a Evropskou asociací. 

Tímto aktem bylo definitivně potvrzeno, že v úterý 16. června 2020 se na městském stadionu Sletiště uskuteční dosud nejvýznamnější atletická akce, kterou Kladno mělo příležitost hostit. Certifikovaný závod ze seriálu World athletics continental tour (pozn. red.: od roku 2020 nový formát nejvýznamnějších atletických akcí na světě) tak nově a definitivně přidává největší středočeské město do své termínové listiny.

„Smlouvu už jsme měli na stole zhruba před měsícem, ale bylo zapotřebí před jejím podpisem upřesnit některé detaily a formality. To se nyní podařilo, a proto už z naší strany nic nebránilo podpisu,“ shodují se oba výše jmenovaní signatáři a dodávají, že záštitu nad mítinkem převzala středočeská hejtmanka Jaroslava Jermanová Pokorná.

Význačným zařazením, jakého se Kladnu dostalo, se v České republice pyšní už jen Zlatá tretra a Memoriál Josefa Odložila. 

,,Byť se závod uskuteční za půl roku, musíme už nyní tvrdě pracovat na přípravách, shánění finančních prostředků a na detailním zabezpečení organizace akce,“ doplňují pořadatelé mítinku Jíří Klesnil a Jakub Kubálek. 

-red-

atletsmlouvu

Smlouvu podepisuje Jiří Klesnil


Počasí Kladno

Předpověď počasí