Kladenský atletický mítink se posouvá

Koronavirus dopadl i na atletické Kladno. V červnu, kdy se měl konat mezinárodní atletický mítink Kladno hází a Kladenské memoriály, nebude světová pandemie ještě zdaleka překonaná. Pořadatelé z A. C. TEPO Kladno proto akci přesunuli na září.

,,Nyní je těžké predikovat, jak se situace bude dále vyvíjet. Věříme ale, že v září již bude lépe a na Sletišti budeme moci všichni přivítat elitu domácí i světové atletiky. Nový termín jsme se snažili stanovit s ohledem na neustále se měnící termínovou listinu především tak, aby vyhovoval největším hvězdám domácí atletické scény v době vrcholící formy," popisuje ředitel mítinku Jakub Kubálek. Toho mile překvapila rychlá souhlasná reakce Evropské atletické federace i Českého atletického svazu. Termínová listina druhé poloviny roku je totiž nacpaná k prasknutí a najít v ní volné okénko není snadné. ,,My ho našli hned na první dobrou," dodává.
Pro Kladno hází a Kladenské memoriály si tak nově zapište do diářů středu 16. září! Kladno tímto krokem následuje Zlatou tretru, která před nedávnem učinila stejný krok.

-JK-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí