První velkou akci v Kladně pořádají běžci

První závod, stále v omezených podmínkách, v Kladně uspořádají zítra běžci pod hlavičkou Maratón klubu Kladno. Koná se tradiční destikilometrový Běh Lapákem!

Start kategorií mužů do 39 a 49 let je v 10 hodin od tribuny na Sletišti. Přihlášky pořadatel přijímá před startem od 8.30 do 9.30 hodin. Start zbývajících kategorií je v pravé poledne. Přihlášky se podávají od 11 do 11.45 hodin. Pro všechny je jednotné startovné 30 korun. Startující se musejí obejít bez šaten a sprch, k dispozici jim bude pouze toaleta.
„Vzhledem k nařízenému omezení celkového počtu a osob při akci na jednom místě žádáme účastníky startu ve dvanáct hodin, aby na stadion do místa přihlášek dorazili nejdříve hodinu před startem,“ uvádí šéf závodu Jiří Klesnil.
Ten čtenářům Vašeho Kladna zároveň připomíná termín prvního června, kdy se Sletiště a celý atletický areál stane hlavním stanem celorepublikové akce Spolu na startu. Právě v Kladně se pod organizačním dohledem atletického svazu sejde absolutní česká špička mnoha odvětví.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí