Kladenský kladivář Petr Koucký dnes závodí v Keni

Závodník A.C. TEPO Kladno Petr Koucký se dnes představí v rámci seriálu nejprestižnější světové série závodů World athletics continental tour. Ten se po mítinku Kladno hází a Kladenské memoriály přestěhoval na africký kontinent. 

Další ze série elitních závodů, mítink Kip Keino Classic, bude hostí keňské hlavní město Nairobi. A je ohromným úspěchem, že se do startovní listiny probojoval i člen A.C. TEPO Kladno kladivář Petr Koucký. Letošní medailista mistrovství republiky zaujal pořadatele, a tak dres A.C. TEPO bude k vidění i v dalším skvělém světovém závodě, tentokrát s nálepkou nejvyšší světové série. 
„Závod v Nairobi pro mě znamená velikou výzvu, jelikož je to mítink zařazeny do World Chalange Gold. Určitě je to závod, ve kterém bych chtěl předvést co nejkvalitnější výkon svých mozností. V současné době věřím že můžu hodit hezky výkon, v posledních trénincích jsem se cítil technicky slušně a kondice mi doposud taky celkem drží. Bude záležet hodně jak se s tím spíš poperu v hlavě. Na závod se moc těším, věřím že si ho užiji a vrátím se zpět s dobrým výsledkem,“ popisuje svou formu i emoce před odletem Petr Koucký.

-red-
Foto: archiv A.C. Tepo Kladno


Počasí Kladno

Předpověď počasí