Musherská sezona započala prvními závody nedlouho před vládním zákazem sportovat. V podkrušnohorském Hrobě ještě musheři stačili odjet Hrobskou jízdu a závod v Abertamech.

Přes sedm kilometrů dlouhou trať absolvovalo 80 musherů ve všech kategoriích. Kladenští musheři se prosazovali a mnohdy to vypadalo jako přebory kladenského klubu. Ondra Stejskal obsadil se svým omlazeným týmem s šesti hasky druhé místo a Jiří Stejskal se čtyřmi hasky čtvrté místo. Ani další Kladeňáci nezůstali pozadu. Kategorii C vyhrál Zetek.
Další závod, zřejmě poslední podzimní, se uplynulý víkend uskutečnil v krušnohorských Abertamech. Devadesát pět závodníků se vydalo na těžkou blátivou trať na koloběžkách, kolech či kárách. Kladenští pod vedením nestora Jirky Stejskala měli nejpočetnější zastoupení. Jedenáct jich reprezentovalo Kladno v průřezu všech kategorií, a také se umistňovali na čelních místech. V C-1 obsadila Anita Bebr 2. místo, dobře si vedl nejstarší musher Jiří Stejskal, který obsadil čtvrté místo. Ondra Stejskal skončil druhý v kategorii do osmi hasků, Lucka Müllerová obsadila 5. místo a Tomáš Lorenc byl na svém biku třetí. Nyní musheři musí čekat na rozvolnění vládních opatření.

-red-