Sólíčko Honzy Kruliše. Bod je opravdu málo

Ten, kdo se včera vydal na utkání s Havířovem, viděl nejhorší vystoupení kladenského týmu v letošní sezoně a možná si říkal, že lze trávit sobotní odpoledne lépe než koukáním na holomajznu, po většinu času v našem obraném pásmu.

Nebýt Hanuljaka, asi by jsme neměli ani utrápený bod a herní projev byl včera mírně řečeno žalostný. Škoda, že toho kouře z pyrotechniky nebylo víc, aby člověk neviděl to trápení. 

Co mě ale překvapilo nejvíc je pozápasové hodnocení trenérů, kteří neviděli větší problém v obraně. Asi jsem tedy byl na jiném utkání, protože já viděl třikrát naivně vyrazit Hořavu proti hráči a následné propadnutí jako v žácích. Po jedné takové minele dal Havířov druhý gól a ztráty puku v obranném pásmu v podání Růžičky, Ptáčka a dalších určitě včera nesvědčily o bezproblémové obraně. To samé platí o ofenzivní práci obránců. Kreativity v zadních řadách je zoufale málo a je nejvyšší čas angažovat beka, který umí kvalitně rozehrát a především režírovat hru na modré ve hře i v přesilovkách, kdy nejsme schopni dostat puk na branku a pravidelně nastřelujeme prvního stojícího hráče.

Pořád je čas na změnu, ale je třeba začít hledat a jednat, protože čas běží.

H.K.    


Počasí Kladno

Předpověď počasí